Αθήνα

°C

Παρασκευή

30

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εγκρίθηκε η αναβάθμιση των ελληνικών F-16
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγκρίθηκε η αναβάθμιση των ελληνικών F-16

Εγκρίθηκε η αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16 από το ΚΥΣΕΑ Το ΚΥΣΕΑ συνεδρίασε εκτάκτως σε συνέχεια της συνεδρίασης της περασμένης Δευτέρας με αντικείμενο την αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, “Kατόπιν ενημέρωσης του υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι η Αμερικανική πλευρά έχει καταρχήν αποδεχθεί την αναθεωρημένη ελληνική πρόταση, που λαμβάνει υπόψη τις […]

Εγκρίθηκε η αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16 από το ΚΥΣΕΑ

Το ΚΥΣΕΑ συνεδρίασε εκτάκτως σε συνέχεια της συνεδρίασης της περασμένης Δευτέρας με αντικείμενο την αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού,

“Kατόπιν ενημέρωσης του υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι η Αμερικανική πλευρά έχει καταρχήν αποδεχθεί την αναθεωρημένη ελληνική πρόταση, που λαμβάνει υπόψη τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις της χώρας τα επόμενα έτη, το ΚΥΣΕΑ ομοφώνως ενέκρινε την υλοποίηση του προγράμματος αναβάθμισης 85 αεροσκαφών».

Κικίλιας: Αν τολμάει ο κ. Τσίπρας, ας πάει το φθινόπωρο σε εκλογές

«Το ΚΥΣΕΑ ενέκρινε ομόφωνα το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 σε VIPER μετά την αποδοχή κατ´ αρχήν από την Αμερικανική πλευρά του προγράμματος πληρωμών βάση του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του ΥΕΘΑ.

Μία μεγάλη ημέρα για την ΠΑ», έγραψε σε άναρτησή του στο twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, επιβεβαιώνοντας την έγκριση αναβάθμισης των αεροσκαφών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις