Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Πρό(σ)κληση Μητσοτάκη σε Τσίπρα για εκλογές – “Καιρό είχες…”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρό(σ)κληση Μητσοτάκη σε Τσίπρα για εκλογές – “Καιρό είχες…”

Eκλογές από τον Αλέξη Τσίπρα ζητά, για μια ακόμα φορά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής (27/4) στους τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε: «Τα πράγματα νομίζω πως είναι πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Αν οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ εννοούν τα όσα υποκριτικά διαλαλούν, ας δοκιμαστούν. Αν θεωρούν ότι μνημόνια τέλος, ας θέσουν αυτή την άποψη […]

Eκλογές από τον Αλέξη Τσίπρα ζητά, για μια ακόμα φορά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής (27/4) στους τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε: «Τα πράγματα νομίζω πως είναι πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Αν οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ εννοούν τα όσα υποκριτικά διαλαλούν, ας δοκιμαστούν. Αν θεωρούν ότι μνημόνια τέλος, ας θέσουν αυτή την άποψη στην κρίση του λαού».

Διαβάστε ακόμα

Το «φλερτ» πασίγνωστου επιχειρηματία με τον ΣΥΡΙΖΑ (pic)

Και συνέχισε: «Αν βλέπουν ανάπτυξη, ας δοκιμάσουν αν την ίδια γνώμη έχουν οι πολίτες. Αν όντως πιστεύουν ότι λένε αλήθεια, ας την επαληθεύσουν στις κάλπες. Αν σέβονται όπως λένε το λαό, ας τον εμπιστευτούν. Κι αν δεν φοβούνται τη ΝΔ, ας αναμετρηθούν επιτέλους μαζί της».

«Δεν έχω αμφιβολία ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί θα σκαρφιστεί τα πάντα για λίγες ακόμη μέρες στην εξουσία. Αλλά τον προκαλώ σήμερα αν όντως πιστεύει το αφήγημά του να το δοκιμάσει στην πράξη, εκθέτοντας το στην κρίση των πολιτών», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού απάντησε άμεσα.

«Ο κ. Μητσοτάκης είτε είναι αδιόρθωτος ψεύτης είτε πολύ απελπισμένος ή και τα δύο.

Την ίδια ημέρα που ο Πρόεδρος της Κομισιόν επιβεβαίωνε πως η Ελλάδα τον Αύγουστο βγαίνει με την «πιο καθαρή έξοδο» από τα μνημόνια, ο ίδιος σε ομιλία του το βράδυ ισχυριζόταν πως «το τελευταίο μεγάλο ψέμα του Πρωθυπουργού είναι η δήθεν καθαρή έξοδος».

Σήμερα ισχυρίστηκε πως «χρειάζεται οριστική και αμετάκλητη ρύθμιση του χρέους», ενώ, όταν εδώ και τρία χρόνια η κυβέρνηση έδινε μάχη για το ελληνικό χρέος ο ίδιος έλεγε ότι αυτό «δεν είναι το πιο θεμελιώδες πρόβλημα» και για να έρθει ανάπτυξη χρειάζονται μόνο «δραστικές μεταρρυθμίσεις», κυρίως στο Δημόσιο.

Τελικά ποιος είναι ο ψεύτης; Ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Κομισιόν ή ο κ. Μητσοτάκης;

Υ.Γ. Καιρό είχε να ζητήσει εκλογές ο κ. Μητσοτάκης, αλλά θα αναγκαστεί να περιμένει ακόμα έναν χρόνο. Και μετά άλλα τέσσερα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις