Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ανεξαρτητοποίηση με… καρφιά από τον Κατσιαντώνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανεξαρτητοποίηση με… καρφιά από τον Κατσιαντώνη

Ανεξαρτητοποιήθηκε ακόμη ένας βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων. Ο λόγος για τον βουλευτή Λάρισας, Γιώργο Κατσιαντώνη. Ο ίδιος έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής και έκανε γνωστή την πρόθεσή του. Πρόκειται για την τρίτη αποχώρηση από την ΚΟ του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη. Η Ένωση Κεντρώων είχε πάρει 9 έδρες στις εκλογές του 2015. […]

Ανεξαρτητοποιήθηκε ακόμη ένας βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων.

Ο λόγος για τον βουλευτή Λάρισας, Γιώργο Κατσιαντώνη. Ο ίδιος έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής και έκανε γνωστή την πρόθεσή του.

Πρόκειται για την τρίτη αποχώρηση από την ΚΟ του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη.

Η Ένωση Κεντρώων είχε πάρει 9 έδρες στις εκλογές του 2015. Το 2016, όμως, ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Β’ Αθηνών Γεώργιος – Δημήτριος Καρράς και το 2017 η βουλευτής Β’ Πειραιά Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Διαβάστε ακόμα

Σάλος με τις αναρτήσεις: «Κουφ@@@ς» και «άπλυτοι» Ευρωπαίοι

Τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση εξήγησε στο ΘΕΜΑ 104,6. «Δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για να συνεχίσουμε μαζί».

Και συνέχισε: «Όταν έρχεται ένα νομοσχέδιο προς ψήφιση πρέπει οι βουλευτές να καθόμαστε να συζητάμε και να λέμε τη γνώμη μας και να υπάρξει μια απόφαση της πλειοψηφίας. Οι διαφορές μου είναι καθαρά πολιτικές, θα ήθελα να δω μια Ένωση Κεντρώων με σωστές δομές για να έχουν μια στήριξη οι βουλευτές».

Όσο αφορά στο πολιτικό του μέλλον και την επόμενη… στέγη του, «φωτογράφισε» πιθανή προσχώρηση στη ΝΔ. «Θεωρώ τον εαυτό μου κεντρώο αλλά είμαι μαζί και νεοφιλελεύθερος. Θα παραμείνω ανεξάρτητος αλλά θα πάρω μια πολιτική απόφαση τους επόμενους μήνες. Θα είμαι υποψήφιος και στις επόμενες εκλογές γιατί όταν έχει κάποιος το μικρόβιο είναι δύσκολο να αφήσεις την πολιτική».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις