Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αδιανόητη δήλωση Σπαρτινού – “Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη είπαμε, όχι κατάστημα” (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αδιανόητη δήλωση Σπαρτινού – “Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη είπαμε, όχι κατάστημα” (vid)

Το… ιστορικό σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» ήταν ένα από τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, όσο φυσικά ήταν στην αντιπολίτευση. Πλέον βρίσκονται στην κυβέρνηση και η πραγματικότητα έχει αλλάξει. Ωστόσο έχει ενδιαφέρον πως το σχολιάζουν οι βουλευτές της πλειοψηφίας. Ενδεικτικό παράδειγμα είναι ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός, ο οποίος όταν […]

Το… ιστορικό σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» ήταν ένα από τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, όσο φυσικά ήταν στην αντιπολίτευση.

Πλέον βρίσκονται στην κυβέρνηση και η πραγματικότητα έχει αλλάξει.

Ωστόσο έχει ενδιαφέρον πως το σχολιάζουν οι βουλευτές της πλειοψηφίας.

Ενδεικτικό παράδειγμα είναι ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός, ο οποίος όταν ρωτήθηκε και για το επίμαχο προεκλογικό σύνθημα, είπε πως όσοι το έλεγαν εννοούσαν τις πρώτες κατοικίες και όχι τα καταστήματα.

Τα δύο μεγάλα «αγκάθια» για την έξοδο από το μνημόνιο

«Ουδέποτε η κυβέρνηση έλεγε προεκλογικά κανένα μαγαζί στα χέρια τραπεζίτη. Ελεγε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη εννοώντας την πρώτη κατοικία» είπε ο κύριος Σπαρτινός.

Το πρωί μίλησε στον ΑΝΤ1 και απάντησε ξανά για το σύνθημα.

Μιλώντας το 2015 σε τοπικό ραδιοσταθμό της Πάρτας, ο κ. Σπαρτινός ερωτηθείς για το προεκλογικό σύνθημα που είχε αναφέρει και ο κ. Τσίπρας στην προεκλογική του ομιλία στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», είπε ότι ήταν ένα σύνθημα για αυτούς που δεν είχαν να πληρώσουν τα στεγαστικά τους δάνεια!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις