Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο ληστής που «άδειαζε» ταξί
ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο ληστής που «άδειαζε» ταξί

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο ληστής, υπέυθυνος των κλοπών και διαρρήξεων στις κούρσες επαγγελματιών ταξί. Μιλώντας στην Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, ο πρόεδρος των ιδιοκτητών Ταξί Βόλου, Γιώργος Σιόβας, λέει ότι το τελευταίο διάστημα επικρατούσε αναστάτωση στους ιδιοκτήτες ταξί. Ο 42χρονος Βολιώτης που συνελήφθη για τις κλοπές – διαρρήξεις σε δέκα ταξί και δύο καταστήματα, […]

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο ληστής, υπέυθυνος των κλοπών και διαρρήξεων στις κούρσες επαγγελματιών ταξί.

Μιλώντας στην Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, ο πρόεδρος των ιδιοκτητών Ταξί Βόλου, Γιώργος Σιόβας, λέει ότι το τελευταίο διάστημα επικρατούσε αναστάτωση στους ιδιοκτήτες ταξί.

Ο 42χρονος Βολιώτης που συνελήφθη για τις κλοπές – διαρρήξεις σε δέκα ταξί και δύο καταστήματα, άφηνε πίσω του στους ταξιτζήδες σημαντικές ζημιές που έχρηζαν άμεσης αποκατάστασης.

«Έσπαζε το μικρό πίσω τζάμι των αυτοκινήτων και στη συνέχεια άνοιγε την πόρτα και αφαιρούσε οτιδήποτε έβρισκε, από χρηματικά ποσά και αντικείμενα αξίας μέχρι είδη ρουχισμού, όπως ένα μπουφάν, γυαλιά ηλίου, οτιδήποτε», εξήγησε.

Διαβάστε ακόμα

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα επιχειρηματία

Ο διαρρήκτης «χτυπούσε» πάντοτε τις πρώτες πρωινές ώρες, και έτσι μέσα στο σκοτάδι ήταν πολύ δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος το παραμικρό. Φορούσε ένα καπελάκι τύπου τζόκεϊ και έκρυβε τα κύρια χαρακτηριστικά του προσώπου του. Μετά από σειρά διαρρήξεων φαίνεται ότι είχε αποθρασυνθεί.

Ο κ. Σιόβας αναφέρεται σε περίπτωση ιδιοκτήτη ταξί που είδε τον δράστη από το μπαλκόνι του να προσπαθεί να ανοίξει το ταξί πριν από πέντε περίπου μέρες.

«Του ζήτησε εξηγήσεις, κι εκείνος απάντησε ότι θα ξαναπεράσει, καθώς δεν είχε προλάβει να πάρει τα χρήματα», είπε χαρακτηριστικά!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις