Ελεύθερη η 22χρονη παιδοκτόνος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεύθερη η 22χρονη παιδοκτόνος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Ελεύθερη, με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 22χρονη από τη Νέα Σμύρνη που κατηγορείται για παιδοκτονία. Η νεαρή είναι ελεύθερη, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της και 5.000 ευρώ εγγύηση. «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόφαση της Δικαιοσύνης. Εκ του […]

27.04.2018 | 14:28

Ελεύθερη, με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 22χρονη από τη Νέα Σμύρνη που κατηγορείται για παιδοκτονία.

Η νεαρή είναι ελεύθερη, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της και 5.000 ευρώ εγγύηση.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόφαση της Δικαιοσύνης. Εκ του αποτελέσματος θεωρούμε ότι η υπερασπιστική γραμμή που ακολουθήσαμε έγινε αποδεκτή τόσο από τους δικαστικούς λειτουργούς όσο και από τους ειδικούς ιατρούς που ζήτησαν η 22χρονη να μεταφερθεί σε ειδική κλινική για ψυχολογική υποστήριξη», εξέφρασε ο συνήγορός της, Αλέξανδρος Αλεξιάδης.

Διαβάστε ακόμα

Η ανατριχιαστική απολογία της 22χρονης – «Πήρα τον φίλο μου και το έκλεισε»

Επιπλέον, η 22χρονη παίρνει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αλεξάνδρα και της έχει συστηθεί ψυχιατρική εξέταση, η οποία είναι στην επιλογή της οικογένειας το αν θα υποβληθεί ή όχι.

«Δεν ήθελε να κάνει κακό στο μωρό αλλά να το κρύψει σε μέρος που δεν θα πάθαινε ζημιά και στην πρώτη ευκαιρία να πάνε μαζί στο νοσοκομείο. Δεν την πήραν στα σοβαρά, δεν είχε καμία βοήθεια. Από την πρώτη στιγμή η 22χρονη ήθελε να γεννήσει το παιδί και να το αφήσει στο γιατρό να το αναλάβει αυτός», προσέθεσε ο κος Αλεξιάδης.

Exit mobile version