Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έκλεψαν και έφυγαν… κύριοι!
ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεψαν και έφυγαν… κύριοι!

Του Πέτρου Καρσιώτη Ληστεία μέσα σε εν κινήσει λεωφορείο σε βάρος αλλοδαπού με δράστες επίσης αλλοδαπούς προκάλεσε αναστάτωση στους επιβάτες, αλλά και την μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας στην περιοχή του Ασπροπύργου! Έφοδο στον καταυλισμό από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ Συγκροτημένη ομάδα της Μονάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος μαζί με δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, έκαναν έφοδο […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ληστεία μέσα σε εν κινήσει λεωφορείο σε βάρος αλλοδαπού με δράστες επίσης αλλοδαπούς προκάλεσε αναστάτωση στους επιβάτες, αλλά και την μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας στην περιοχή του Ασπροπύργου!

Έφοδο στον καταυλισμό από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ

Συγκροτημένη ομάδα της Μονάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος μαζί με δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, έκαναν έφοδο σε καταυλισμό της περιοχής του Ασπροπύργου όπου συνέλαβαν τον έναν από τους δράστες της ληστείας εν… κινήσει!

Βρίσκονταν ως επιβάτες μέσα στο λεωφορείο

Το απίστευτο γεγονός ξετυλίχθηκε αργά το βράδυ, όταν δύο Ρομά που βρίσκονταν ως επιβάτες μέσα στο λεωφορείο της γραμμής με προορισμό τον Ασπρόπυργο, αντελήφθησαν την παρουσία ενός Αλγερινού τον οποίο δεν διευκρινίστηκε αν γνώριζαν και θεωρούσαν ότι είχαν κάποια διαφορά μαζί του.

Διαβάστε ακόμα

Ο μικρός «στρατός» για τον Τούρκο αξιωματικό – Δρακόντεια μέτρα

Όλα έγιναν επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ

Ενώ το λεωφορείο βρισκόταν επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ της ίδιας περιοχής, οι δύο δράστες τον πλησίασαν, τον ακινητοποίησαν, άρπαξαν διακόσια ευρώ που είχε στην κατοχή του ενώ απέσπασαν και έσπασαν και το κινητό του τηλέφωνο για να μην ειδοποιήσει έγκαιρα την Αστυνομία.

Στη συνέχεια… αποβιβάστηκαν από το λεωφορείο

Στη συνέχεια, οι δράστες… κατέβηκαν, σε στάση κοντά στον καταυλισμό της Νέας Ζωής Ασπροπύργου.
Η Αστυνομία ενημερώθηκε και  ακολούθησε κινητοποίηση ανδρών της ΟΠΚΕ και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ασπροπύργου.

Μπήκαν στον καταυλισμό Ο.Π.Κ.Ε ΚΑΙ ΔΙ.ΑΣ

Οι δυνάμεις μπήκαν μετά από εντολή από το επιχειρησιακό κέντρο στον καταυλισμό και συνέλαβαν τον έναν από τους δύο ληστές, τον οποίο οδήγησαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, ενώ αναζητούν και τον δεύτερο δράστη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις