Η στιγμή που ο Βενγκέρ μετανιώνει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η στιγμή που ο Βενγκέρ μετανιώνει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Ο Αρσέν Βενγκέρ απάντησε για το ποια στιγμή τον στεναχώρησε και τον έκανε να μετανιώνει κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Όταν ρωτήθηκε για το παραπάνω, εκείνος εξήγησε ότι θα σκέφτεται για όσο ζει την ανατροπή από την Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος εξέφρασε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη απογοήτευσή του. Διαβάστε ακόμα «Βαριά» η ήττα για τον Ολυμπιακό «Ο τελικός του […]

27.04.2018 | 08:30

Ο Αρσέν Βενγκέρ απάντησε για το ποια στιγμή τον στεναχώρησε και τον έκανε να μετανιώνει κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Όταν ρωτήθηκε για το παραπάνω, εκείνος εξήγησε ότι θα σκέφτεται για όσο ζει την ανατροπή από την Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος εξέφρασε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη απογοήτευσή του.

Διαβάστε ακόμα

«Βαριά» η ήττα για τον Ολυμπιακό

«Ο τελικός του 2006. Η Άρσεναλ έχει μεγάλη ιστορία, αλλά όχι τέτοια που να μπορείς να πεις ότι έχουμε 10 ευρωπαϊκά τρόπαια. Εκείνη ήταν η στιγμή μας. Έχω αναρωτηθεί εκατοντάδες φορές για το τι θα μπορούσα να έχω κάνει διαφορετικά. Ήμαστε μόνο 13 λεπτά από το μεγαλύτερο τρόπαιο. Προφανώς θα το σκέφτομαι μέχρι να πεθάνω και πάντα θα πονάει».

Exit mobile version