Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Φτιάξτε σπιτική οδοντόκρεμα σε 1 λεπτό
PLUS

Φτιάξτε σπιτική οδοντόκρεμα σε 1 λεπτό

Φτιάξτε τη δική σας σπιτική οδοντόκρεμα χρησιμοποιώντας υλικά που θα βρείτε στο σπίτι. Αρχικά, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το πιο εξοπλισμένο εργαστήριο του σπιτιού σας, την κουζίνα, και να ψάξετε στα ντουλάπια του για να βρείτε μαγειρική σόδα. Στη συνέχεια, ρίξτε 1 κ.γ. σόδας σε λίγο νερό και ανακατέψτε ελαφρά έτσι ώστε να δημιουργήσετε […]

Φτιάξτε τη δική σας σπιτική οδοντόκρεμα χρησιμοποιώντας υλικά που θα βρείτε στο σπίτι.

Αρχικά, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το πιο εξοπλισμένο εργαστήριο του σπιτιού σας, την κουζίνα, και να ψάξετε στα ντουλάπια του για να βρείτε μαγειρική σόδα.

Στη συνέχεια, ρίξτε 1 κ.γ. σόδας σε λίγο νερό και ανακατέψτε ελαφρά έτσι ώστε να δημιουργήσετε έναν πολτό. Αυτός ο πολτός είναι η νέα σας οδοντόκρεμα! Με ένα κουτάλι, μεταφέρετε μια μικρή ποσότητα του πολτού πάνω στην οδοντόβουρτσά σας και πλύνετε τα δόντια σας.

4 άγνωστες χρήσεις της κανέλας

Τέλος, μην ξεχάσετε να ξεπλύνετε καλά. Επειδή μπορεί να μη βρείτε τη γεύση της μαγειρικής σόδας εξίσου δελεαστική με τη γεύση της μέντας που έχει η συνηθισμένη σας οδοντόκρεμα, σας έχουμε νέα που θα σας πείσουν να κάνετε μια δοκιμή: η μαγειρική σόδα δρα και σαν λευκαντική ουσία. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι τα δόντια σας θα γίνουν πιο αστραφτερά από την πρώτη χρήση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις