Survivor: Οι παραφωνίες, τα… καρφιά και η αφιέρωση στην πρώην (vid)

LIFESTYLE

Survivor: Οι παραφωνίες, τα… καρφιά και η αφιέρωση στην πρώην (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Η στιγμή της Ένωσης έφτασε και το μεγάλο πάρτι του Survivor ολοκληρώθηκε στο χτεσινό (25/4) επεισόδιο. Από όλα είχε και το χτεσινό (25/4) πάρτι της Ένωσης, αν και δεν θύμισε σε τίποτα το περυσινό. Και φέτος, λοιπόν, υπήρχαν παραφωνίες από τα τραγούδια, αλλά δεν έλειψαν οι μπηχτές και η αφιέρωση στην πρώην. Η Ροδάνθη Καπαρού, […]

26.04.2018 | 12:05

Η στιγμή της Ένωσης έφτασε και το μεγάλο πάρτι του Survivor ολοκληρώθηκε στο χτεσινό (25/4) επεισόδιο.

Από όλα είχε και το χτεσινό (25/4) πάρτι της Ένωσης, αν και δεν θύμισε σε τίποτα το περυσινό. Και φέτος, λοιπόν, υπήρχαν παραφωνίες από τα τραγούδια, αλλά δεν έλειψαν οι μπηχτές και η αφιέρωση στην πρώην.

Η Ροδάνθη Καπαρού, για παράδειγμα, έγινε έξαλλη με τη Μελίνα Μεταξά, καθώς θεώρησε ότι την έφερε σε δύσκολη θέση. «Γιατί να την πει την κακία της ρε φίλε; Και με προσβάλλει μπροστά σε όλους και καλά ότι τίποτα δεν είναι δικό μου».

Διαβάστε ακόμα

Φωτιά… στις φήμες: Η Γερονικολού «πρόδωσε» τη σχέση της (pic)

Όσο αφορά στον διαγωνισμό τραγουδιού, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο Στέλιος Κρητικός και η Εύη Σαλταφερίδου ήταν οι τρεις παίκτες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία.

Στη συνέχεια, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως και ο Στέλιος Κρητικός και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι νικητές και θα παρευρεθούν του χρόνου στο πάρτι της ένωσης των ομάδων του Survivor 3.

Το σχόλιο της Ροδάνθης για τη Μελίνα

Η αγκαλιά Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργου Λιανού

Η ερμηνεία του Νάσου Παπαργυρόπουλου και η αφιέρωση στην πρώην

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος

Το τραγούδι της Ροδάνθης

Exit mobile version