Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

26

Νοεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βαλαβάνη: «Αυτό δεν το λες. Δεν φαινόταν να το έλεγε για πλάκα» (vid)
LIFESTYLE

Βαλαβάνη: «Αυτό δεν το λες. Δεν φαινόταν να το έλεγε για πλάκα» (vid)

Η Κατερίνα Δαλάκα, δήλωσε ότι “ ό,τι και να μας βάλουν τα κερδίζουμε όλα”. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία σήμερα στον αέρα του Πανόραμα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της. «Δεν ξέρω αν η Κατερίνα το έλεγε χιουμοριστικά ή σοβαρά. Στο παρελθόν, αν θυμηθούμε, έχει κάνει δηλώσεις τέτοιες. Εμένα αυτό που δεν μου […]

Η Κατερίνα Δαλάκα, δήλωσε ότι “ ό,τι και να μας βάλουν τα κερδίζουμε όλα”. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία σήμερα στον αέρα του Πανόραμα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της.

«Δεν ξέρω αν η Κατερίνα το έλεγε χιουμοριστικά ή σοβαρά. Στο παρελθόν, αν θυμηθούμε, έχει κάνει δηλώσεις τέτοιες. Εμένα αυτό που δεν μου άρεσε που είχε πει στο παρελθόν ότι “εμείς θα τα κερδίζουμε όλα κι ας πεινάνε οι Μαχητές. Δεν με ενδιαφέρει, δεν με απασχολεί”.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το Late Night (vid)

Αυτό δεν το λες. Δεν φαινόταν να το έλεγε για πλάκα. Τώρα, αυτό που είπε στο χθεσινό επεισόδιο, ναι, μπορεί να το λέει χιουμοριστικά, αλλά και πάλι δεν το λες. Όταν είσαι φαγωμένος και κοιμάσαι σε κρεβάτι, είσαι πιο ξεκούραστος, άρα δεν χάνεις. Εμένα δεν μου αρέσει να το ακούω αυτό από μία αθλήτρια.

Αν το έλεγε σοβαρά, δεν συμφωνώ. Αν το έλεγε χιουμοριστικά, μπορώ να το πάρω ως πλάκα. Αλλά γενικότερα με τέτοιες δηλώσεις δεν συμφωνώ», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις