Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έκαναν χρυσές δουλειές με κλεμμένα πρόβατα
ΕΛΛΑΔΑ

Έκαναν χρυσές δουλειές με κλεμμένα πρόβατα

Εξιχνιάστηκε από τις Αρχές η υπόθεση ζωοκλοπής στο Λασίθι, όταν οι κλέφτες πούλησαν τα κλεμμένα πρόβατα. Η ζωοκλοπή έγινε από το περιφραγμένο αγροτεμάχιο ενός 51χρονου κτηνοτρόφου σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου στο Λασίθι. Οι δύο επιτήδειοι είχαν κλέψει 55 προβατοειδή συνολικής αξίας 5.000 ευρώ και τα είχαν μεταφέρει σε δικό τους περιφραγμένο αγροτεμάχιο, σε […]

Εξιχνιάστηκε από τις Αρχές η υπόθεση ζωοκλοπής στο Λασίθι, όταν οι κλέφτες πούλησαν τα κλεμμένα πρόβατα.

Η ζωοκλοπή έγινε από το περιφραγμένο αγροτεμάχιο ενός 51χρονου κτηνοτρόφου σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου στο Λασίθι.

Οι δύο επιτήδειοι είχαν κλέψει 55 προβατοειδή συνολικής αξίας 5.000 ευρώ και τα είχαν μεταφέρει σε δικό τους περιφραγμένο αγροτεμάχιο, σε άλλη περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δυο Έλληνες ηλικίας 58 και 28 χρόνων.

Στο σκαμνί για απάτη με τη «θεραπεία» του καρκίνου

Όμως, εκεί βρέθηκε μόνο ένα μέρος των κλεμμένων ζώων, τα οποία κατασχέθηκαν και, αφού αναγνωρίστηκαν από τον ιδιοκτήτη τους, του αποδόθηκαν.

Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί τι απέγιναν τα υπόλοιπα ζώα του κοπαδιού, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου που τους άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις