Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κούκλατζης – Μητρετώδης: Στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες
ΕΛΛΑΔΑ

Κούκλατζης – Μητρετώδης: Στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες

Τουρκικά ΜΜΕ έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν καρέ – καρέ τη μεταφορά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στο δικαστήριο της Αδριανούπολης. Σε αυτές φαίνονται οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης να μεταφέρονται από τις φυλακές της Αδριανούπολης – όπου κρατούνται επί 55 και πλέον ημέρες- στο δικαστήριο, όπου θα εξεταζόταν το νέο αίτημα της αποφυλάκισής τους, το οποίο και απορρίφθηκε.  Οι δικαστές έλαβαν […]

Τουρκικά ΜΜΕ έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν καρέ – καρέ τη μεταφορά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στο δικαστήριο της Αδριανούπολης.

Σε αυτές φαίνονται οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης να μεταφέρονται από τις φυλακές της Αδριανούπολης – όπου κρατούνται επί 55 και πλέον ημέρες- στο δικαστήριο, όπου θα εξεταζόταν το νέο αίτημα της αποφυλάκισής τους, το οποίο και απορρίφθηκε. 

Οι δικαστές έλαβαν την απόφαση με το σκεπτικό ότι δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα για τα οποία αποφασίστηκε η προφυλάκιση τους.

Στις 5 Μαρτίου είχε έρθει η πρώτη απόρριψη στο αίτημα των συνηγόρων και εν συνεχεία στις 27 Μαρτίου το τουρκικό δικαστήριο αποφάσισε τη συνέχιση της κράτησης.

Mητρετώδης: Μπορούσαμε να εμποδίσουμε τους Τούρκους στρατιώτες

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι βρέθηκαν πολλά ύποπτα στοιχείαδεν έχουν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία και ότι δεν είχαν ολοκληρωθεί οι έρευνες των ψηφιακών στοιχείων.

Το κατηγορητήριο σε βάρος των δύο στρατιωτικών δεν έχει οριστικοποιηθεί, παρά τον χρόνο που έχει παρέλθει, ενώ ακόμα δεν έχει οριστεί δικάσιμος.

Στις εικόνες που δημοσιεύει η τουρκική Μilliyet και η Gazete Ne Haber οι δύο στρατιωτικοί φαίνεται να περπατούν με χειροπέδες στα χέρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις