Πόρισμα Χρυσής Αυγής για Novartis (vid)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόρισμα Χρυσής Αυγής για Novartis (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στην εξεταστική επιτροπή για την Novartis, αφού κατέθεσε το πόρισμα του κόμματος, δήλωσε από την Βουλή για την εμπλοκή των πολιτικών προσώπων στο μεγάλο αυτό σκάνδαλο: «Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε το πόρισμά της σχετικά με το σκάνδαλο Novartis. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει άμεση εμπλοκή […]

25.04.2018 | 09:53

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στην εξεταστική επιτροπή για την Novartis, αφού κατέθεσε το πόρισμα του κόμματος, δήλωσε από την Βουλή για την εμπλοκή των πολιτικών προσώπων στο μεγάλο αυτό σκάνδαλο:

«Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε το πόρισμά της σχετικά με το σκάνδαλο Novartis. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει άμεση εμπλοκή οικονομικών εγκληματιών Σαμαρά, Γεωργιάδη, Αβραμόπουλου και διαφόρων άλλων.

Η πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι ότι πρέπει η υπόθεση αυτή – όπως και οι υπόλοιπες – να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη, οι ένοχοι να μπούνε στη φυλακή και τα κλεμμένα από τον ελληνικό λαό να επιστρέψουν πίσω στο ελληνικό δημόσιο.

Βίτσας: Αυξάνονται οι ροές, αλλά δεν τρομάζω

Οι παλινωδίες της κυβέρνησης στο θέμα της επιτροπής έδωσαν το δικαίωμα στους άμεσα εμπλεκόμενους να μιλάνε για πολιτική σκευωρία. Αυτό είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει άμεση εμπλοκή των προαναφερόμενων και αυτό θα αποδειχθεί στην Δικαιοσύνη».

Για το ζήτημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης και τις αντιδράσεις των Ελλήνων ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός συμπλήρωσε:

«Η Χρυσή Αυγή συντάσσεται με όλους τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι προσπαθούν να κερδίσουν την Πατρίδα μας. Πρόσφατο παράδειγμα στο νησί της Λέσβου είδαμε τις αντιδράσεις των Ελλήνων κατοίκων μπροστά στις απαράδεκτες κινήσεις που κάνουν οι λαθρομετανάστες, οι λαθροεισβολείς.

Όλα τα κόμματα του “συνταγματικού τόξου” προσπαθούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη εναντίον των Ελλήνων πολιτών. Η Χρυσή Αυγή συντάσσεται με τους Έλληνες πολίτες, θα κερδίσουμε την Πατρίδα μας και οι λαθρομετανάστες θα πάνε από εκεί που ήρθαν».

Exit mobile version