Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Viral η φωτογραφία της αγρότισσας – “Φτυστή” ο Τραμπ
ΚΟΣΜΟΣ

Viral η φωτογραφία της αγρότισσας – “Φτυστή” ο Τραμπ

Viral έχει γίνει η φωτογραφία της Ντολόρες. Η αγρότισσα από την Ισπανία δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έχει «ρίξει» το Ίντερνετ. Η Ντολόρες, είναι ίδια με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Ξυπνούν και οι δύο πρωί και έχουν αρκετές δουλείες, όμως η Ντολόρες δεν υπογράφει νομοσχέδια, ούτε ταξιδεύει, αλλά οργώνει την Ιβηρική γη. Η φωτογραφία […]

Viral έχει γίνει η φωτογραφία της Ντολόρες.

Η αγρότισσα από την Ισπανία δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έχει «ρίξει» το Ίντερνετ.

Η Ντολόρες, είναι ίδια με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ξυπνούν και οι δύο πρωί και έχουν αρκετές δουλείες, όμως η Ντολόρες δεν υπογράφει νομοσχέδια, ούτε ταξιδεύει, αλλά οργώνει την Ιβηρική γη.

Η φωτογραφία της Ισπανίδας αγρότισσας που είναι φτυστή ο Αμερικανός πρόεδρος έγινε viral στα ισπανικά ΜΜΕ και social media την περασμένη εβδομάδα, συγκεντρώνοντας χιλιάδες like και retweet.

Φρίκη: Η βάναυση τιμωρία για τις κουτσομπόλες στον Μεσαίωνα

Ως αποτέλεσμα, μια τοπική εφημερίδα της Λα Κορούνια, όπου βρίσκεται η φάρμα της Ντολόρες, αναζήτησε την «σωσία» του Τραμπ για να της πάρει συνέντευξη.

Όπως ανέφερε η ίδια, δεν έχει καν κινητό και πληροφορήθηκε τον χαμό που έχει γίνει στο διαδίκτυο από την νεαρή κόρη της. Όσο για την περίφημη ομοιότητά της με τον Τραμπ, η ίδια πιστεύει ότι δεν είναι τόσο μεγάλη και ότι ο κόσμος παρασύρθηκε απλά από το χρώμα των μαλλιών της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις