Στο πλευρό της Αλβανίας η Μέρκελ

ΚΟΣΜΟΣ

Στο πλευρό της Αλβανίας η Μέρκελ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Τη στήριξή της στην Αλβανία για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις εξέφρασε η Άγκελα Μέρκελ. Κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Έντι Ράμα, η Γερμανίδα Καγκελάριος αναφέρθηκε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Ιουνίου. Όπως τόνισε η Μέρκελ: «Όπως γνωρίζετε, στις 17 Απριλίου η Κομισιόν συνέστησε την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων. Πρόκειται να το συζητήσουμε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, […]

25.04.2018 | 19:53

Τη στήριξή της στην Αλβανία για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις εξέφρασε η Άγκελα Μέρκελ.

Κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Έντι Ράμα, η Γερμανίδα Καγκελάριος αναφέρθηκε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Ιουνίου.

Όπως τόνισε η Μέρκελ: «Όπως γνωρίζετε, στις 17 Απριλίου η Κομισιόν συνέστησε την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων. Πρόκειται να το συζητήσουμε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, στα τέλη του Ιουνίου».

Bild: «Πάλι θα μας στοιχίσουν δισεκατομμύρια οι Έλληνες»

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, Anadolu, η  Γερμανίδα καγκελάριος επαίνεσε τις προσπάθειες της Αλβανίας, να εκπληρώσει τις προϋποθέσεις για την ένταξη των συνομιλιών.

Τέλος, επισήμανε πως η Γερμανία θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις μεταρρυθμίσεις και την εφαρμογή τους, για την ενίσχυση του κράτους δικαίου, την καταπολέμηση της διαφθοράς και του οργανωμένου εκλήματος στην Αλβανία.

Exit mobile version