Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ήρθαν οι Dolce & Gabbana και πλημμύρισε μοντέλα η Μύκονος (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Ήρθαν οι Dolce & Gabbana και πλημμύρισε μοντέλα η Μύκονος (pics)

Ο Οίκος Dolce & Gabbana επέστρεψε στο αγαπημένο του νησί λίγο πριν το καλοκαίρι και η Μύκονος γέμισε πανέμορφα μοντέλα! Όλο το δημιουργητό team του διάσημου οίκου μόδας ταξίδεψε μέχρι την Μύκονο προκειμένου να τραβήξουν φωτογραφίες για την νέα του συλλογή του οίκου για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018. Με τις πρώτες φωτογραφίες […]

Ο Οίκος Dolce & Gabbana επέστρεψε στο αγαπημένο του νησί λίγο πριν το καλοκαίρι και η Μύκονος γέμισε πανέμορφα μοντέλα!

Όλο το δημιουργητό team του διάσημου οίκου μόδας ταξίδεψε μέχρι την Μύκονο προκειμένου να τραβήξουν φωτογραφίες για την νέα του συλλογή του οίκου για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018.

Με τις πρώτες φωτογραφίες να έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο Instagram, διάσημα ποζάρουν στον φακό με φόντο το λιμάνι της Μυκόνου αλλά και τα γραφικά λευκά σοκάκια του νησιού.

Φωτιά… στις φήμες: Η Γερονικολού «πρόδωσε» τη σχέση της (pic)

Μάλιστα σε μία από τις φωτογραφίες με την καινούργια συλλογή, ένα μοντέλο ποζάρει για την ανδρική σειρά, την ώρα που του φαίνεται τόσο η ελληνική σημαία, όσο και μία πινακίδα με ελληνικά γράμματα.

Πάντως, οι ιδρυτές Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα φρόντισαν να συμπεριλάβουν την Μύκονο και στα hashtag του οίκου, δημιουργώντας το #DGKLovesMykonos και δείχνοντας έτσι πόσο πολύ αγαπούν το νησί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις