Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πορεία συνταξιούχων στο υπουργείο Οικονομικών (vids)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πορεία συνταξιούχων στο υπουργείο Οικονομικών (vids)

Συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου στην Αθήνα πραγματοποιούν οι συνταξιούχοι. Κεντρικό σύνθημα: «Με τον αγώνα μας να μην τους επιτρέψουμε τον επανυπολογισμό και το κόψιμο των συντάξεών μας και τη μείωση του αφορόλογητου». Θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών και τη Βουλή, όπου θα συναντηθούν με τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, ενώ θα καταθέσουν ψήφισμα […]

Συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου στην Αθήνα πραγματοποιούν οι συνταξιούχοι.

Κεντρικό σύνθημα: «Με τον αγώνα μας να μην τους επιτρέψουμε τον επανυπολογισμό και το κόψιμο των συντάξεών μας και τη μείωση του αφορόλογητου».

Θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών και τη Βουλή, όπου θα συναντηθούν με τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, ενώ θα καταθέσουν ψήφισμα στον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Στη σημερινή κινητοποίηση, όπως και στις άλλες συγκεντρώσεις που έχουν ανακοινώσει για την Αττική οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις για τις επόμενες βδομάδες, συμμετέχει επίσης ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Εφημεριδοπωλών και Υπαλλήλων Πρακτορείων Αθηνών και περιχώρων.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα κινητοποιήσεων στην Αττική θα συνεχιστεί όλο το επόμενο διάστημα, ενώ ανάλογες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιούνται την ίδια περίοδο από τα συνταξιουχικά σωματεία σε όλη τη χώρα.

Τέλος στις παράνομες παρακρατήσεις – Ποιοι θα δουν περισσότερα χρήματα

Κινητοποίηση συνταξιούχων θα γίνει επίσης σήμερα Τετάρτη και στις Σέρρες, στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

Το υπόμνημα που θα καταθέσουν οι συνταξιούχοι στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Όχι στην εφαρμογή του νόμου Κατρούγκαλου λέει ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις