ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ζητούν διήμερη παράταση για το πόρισμα για το Novartis

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ζητούν διήμερη παράταση για το πόρισμα για το Novartis

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Παράταση δύο ημερών ζητά η κυβέρνηση, για το πόρισμα της Novartis, μόλις είκοσι λεπτά μετά την τυπική λήξη της προθεσμίας. Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αιφνιδίασαν τα άλλα κόμματα το e-mail του Θοδωρή Δρίτσα έφτασε στους βουλευτές της αντιπολίτευσης. Βάσει της προθεσμίας που είχε δώσει η προανακριτική επιτροπή, τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης κατέθεσαν τις πορισματικές τους. […]

24.04.2018 | 12:03

Παράταση δύο ημερών ζητά η κυβέρνηση, για το πόρισμα της Novartis, μόλις είκοσι λεπτά μετά την τυπική λήξη της προθεσμίας.

Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αιφνιδίασαν τα άλλα κόμματα το e-mail του Θοδωρή Δρίτσα έφτασε στους βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Βάσει της προθεσμίας που είχε δώσει η προανακριτική επιτροπή, τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης κατέθεσαν τις πορισματικές τους.

Με το χαρακτηρισμό επείγον οι βουλευτές υπέβαλαν αίτημα προκειμένου να καταθέσουν το τελικό τους κείμενο.

Επιστολή Σαμαρά στην προανακριτική για Novartis

Βουλευτές της αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για μεθόδευση από την πλευρά των κυβερνητικών βουλευτών λέγοντας ότι ο όλο σχεδιασμός έγινε προκειμένου να έχουν στα χέρια τους τα πορίσματα των άλλων κομμάτων και έτσι μέσα από το δικό τους πόρισμα να απαντήσουν στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης.

Exit mobile version