«Κατέβασαν» εκατομμύρια βίντεο από το YouTube!

PLUS

«Κατέβασαν» εκατομμύρια βίντεο από το YouTube!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

To YouTube αποφάσισε να… κατεβάσει περισσότερα από 8.3 εκατομμύρια βίντεο μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2017. Όπως δημοσίευσε σε μια νέα αναφορά διαφάνειας, τονίζει πως καταφέρνει να αφαιρεί όλα εκείνα που δεν τηρούν τους Όρους Χρήσης της υπηρεσίας. Τέτοια παραδείγματα είναι εκείνα που περιλαμβάνουν πορνογραφικό υλικό, ρητορική μίσους και παρενόχληση. Διαβάστε ακόμα H νέα υπηρεσία […]

24.04.2018 | 10:16

To YouTube αποφάσισε να… κατεβάσει περισσότερα από 8.3 εκατομμύρια βίντεο μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2017.

Όπως δημοσίευσε σε μια νέα αναφορά διαφάνειας, τονίζει πως καταφέρνει να αφαιρεί όλα εκείνα που δεν τηρούν τους Όρους Χρήσης της υπηρεσίας.

Τέτοια παραδείγματα είναι εκείνα που περιλαμβάνουν πορνογραφικό υλικό, ρητορική μίσους και παρενόχληση.

Διαβάστε ακόμα

H νέα υπηρεσία της Google «χτυπά» το Facebook

Το τελευταίο τρίμηνο του 2017 κατάφερε να απομακρύνει περισσότερα από 8.3 εκατομμύρια βίντεο ε τη βοήθεια αλγορίθμων maching learning.

Σχεδόν 6.7 εκατομμύρια επισημάνθηκαν ως ακατάλληλα από τον αλγόριθμο machine learning και το 76% εξ αυτών αφαιρέθηκε προτού καν τα παρακολουθήσει κάποιος.

Μάλιστα, το YouTube λανσάρει ένα νέο εργαλείο που ονομάζεται Reporting History. Με αυτό, θα μπορεί ο χρήστης να παρακολουθεί το ιστορικό με τα videos που έχει επισημάνει ως ακατάλληλα και να βλέπει αν αφαιρέθηκαν ή όχι.

Exit mobile version