Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Stormie Daniels: Η αγαπημένη πορνοστάρ του Trump κάνει νέο πορνό
ΚΟΣΜΟΣ

Stormie Daniels: Η αγαπημένη πορνοστάρ του Trump κάνει νέο πορνό

Η Stormie Daniels επέστρεψε δυναμικά στη βιομηχανία των πορνοταινιών μετά το σκάνδαλο με τον Tramp. H Daniels ξεκίνησε να συνεργάζεται ως πορνοστάρ με το στούντιο Brazzers! Το πρακτορείο ερωτικών ταινιών έδωσε στη δημοσιότητα μερικές άκρως ακατάλληλες σκηνές από τη νέα ταινία με τίτλο «Το μυστικό της Στόρμι». Σοβαρές αποκαλύψεις από το κουνελάκι του Τραμπ: «Θα […]

Η Stormie Daniels επέστρεψε δυναμικά στη βιομηχανία των πορνοταινιών μετά το σκάνδαλο με τον Tramp.

H Daniels ξεκίνησε να συνεργάζεται ως πορνοστάρ με το στούντιο Brazzers!

Το πρακτορείο ερωτικών ταινιών έδωσε στη δημοσιότητα μερικές άκρως ακατάλληλες σκηνές από τη νέα ταινία με τίτλο «Το μυστικό της Στόρμι».

Σοβαρές αποκαλύψεις από το κουνελάκι του Τραμπ: «Θα ήταν κρίμα αν συνέβαινε κάτι…»

Την Κυριακή, η Ντάνιελς έκανε retweet τις τολμηρές φωτογραφίες, γράφοντας «Επιτέλους συνέβη, γύρισα μια σκηνή με τον Κίραν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όταν η Στόρμι ρωτήθηκε σε Q&A των θαυμαστών της για την απουσία της και απάντησε: «Απλώς πήρα ρεπό μερικούς μήνες επειδή είχα χτυπήσει την πλάτη μου σε ένα ατύχημα ιππασίας, εξακολουθούσα όμως να σκηνοθετώ» έγραψε η 39χρονη.

Η επιστροφή της στην παλιά της… τέχνη προσέλκυσε και αρκετά αιχμηρά σχόλια από χρήστες του Twitter. Χαρακτηριστικό είναι το τιτίβισμα του κωμικού Τζιμ Νόρτον που έγραψε στον λογαριασμό του: «Έμαθα ότι η Στόρμι επιστρέφει στο πορνό. Πείτε ό,τι θέλετε για τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά σίγουρα καταπολεμά την ανεργία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις