Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εξελίξεις: «Βλέπει» λύση εντός ημερών!
ΚΟΣΜΟΣ

Εξελίξεις: «Βλέπει» λύση εντός ημερών!

Λύση «βλέπει» εντός ημερών όσο αφορά στο Σκοπιανό, όπως προανήγγειλε ο Επίτροπος Γιοχάνες Χαν. «Είμαι αισιόδοξος ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχουμε μία λύση. Τουλάχιστον μία λύση που θα ανοίξει το δρόμο για την έναρξη διαπραγματεύσεων με τη FYROM. Όλοι συμφωνούν ότι αυτό θα ήταν χρήσιμο για την κοινωνία, για τη χώρα και για […]

Λύση «βλέπει» εντός ημερών όσο αφορά στο Σκοπιανό, όπως προανήγγειλε ο Επίτροπος Γιοχάνες Χαν.

«Είμαι αισιόδοξος ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχουμε μία λύση. Τουλάχιστον μία λύση που θα ανοίξει το δρόμο για την έναρξη διαπραγματεύσεων με τη FYROM. Όλοι συμφωνούν ότι αυτό θα ήταν χρήσιμο για την κοινωνία, για τη χώρα και για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων», εξέφρασε.

Πρόκειται για τον αρμόδιο Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής οποίος τάραξε τα… νερά με τις δηλώσεις του.

Διαβάστε ακόμα

«Αν αυτή η διαφορά δεν επιλυθεί, δεν θα…»

Μιλώντας στο ευρωκοινοβούλιο, προανήγγειλε «λύση η οποία θα ανοίξει το δρόμο για διαπραγματεύσεις της ΠΓΔΜ με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την ένταξη».

Υπενθυμίζεται ότι θα συναντηθούν στη Βιέννη το απόγευμα της Τετάρτης (25/4) ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ Νικόλα Ντιμιτρόφ παρουσία του ειδικού απεσταλμένου του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις