Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απορία όλων: Το… παράδοξο με τον νέο μπόμπιρα (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Απορία όλων: Το… παράδοξο με τον νέο μπόμπιρα (pics)

Η βασιλική οικογένεια υποδέχτηκε στα Ανάκτορα του Μπάκινγκχαμ το νέο μέλος της. Η 36χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ γέννησε στο ιδιωτικό μαιευτήριο Lindo Wing του St Mary’s Hospital στο δυτικό Λονδίνο, όπου έφερε στον κόσμο και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ. Θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας κατασκήνωναν έξω από το νοσοκομείο για […]

Η βασιλική οικογένεια υποδέχτηκε στα Ανάκτορα του Μπάκινγκχαμ το νέο μέλος της.

Η 36χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ γέννησε στο ιδιωτικό μαιευτήριο Lindo Wing του St Mary’s Hospital στο δυτικό Λονδίνο, όπου έφερε στον κόσμο και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ.

Θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας κατασκήνωναν έξω από το νοσοκομείο για να ακούσουν πρώτοι την ανακοίνωση της γέννησης. Το νέο μέλος διεκδικεί πλέον τον βασιλικό θρόνο, μετά τους λοιπούς συγγενείς του.

Διαβάστε ακόμα

Έγκυος η Πίπα Μίντλετον

Το παλάτι του Κένσινγκτον μετέφερε την είδηση μέσω Twitter. 

«Η Αυτού Μεγαλειότης Δούκισσα του Κέιμπριτζ γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας. Το μωρό ζυγίζει 3 κιλά και 600 γραμμάρια. Ο Δούκας του Κέιμπριτζ ήταν παρών στη γέννα. Τόσο η μητέρα όσο και το παιδί είναι πολύ καλά στην υγεία τους».

Στη συνέχεια το παλάτι ανέφερε ότι η Βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, η Δούκισσα της Κορνουάλης, ο πρίγκιπας Χάρι και τα μέλη των οικογενειών τους έχουν ενημερωθεί και είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα.

Απορία όμως όλων ήταν η εξής: Γιατί η Κέιτ Μίντλετον βγήκε από το μαιευτήριο 7 ώρες μετά τη γέννα;

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του People, οι λεχώνες μένουν κατά μέσο όρο στο μαιευτήριο 1,5 μέρα, όπως πχ στη Σάρλοτ πήρε εξιτήριο 10 ώρες μετά τη γέννα.

Επιπλέον, ο χρόνος παραμονής στο μαιευτήριο εξαρτάται από τις ανάγκες της κάθε λεχώνας, ενώ σημαντικός παράγοντας ήταν και η φρενίτιδα, τόσο από θαυμαστές όσο και από ΜΜΕ, που επικρατούσε.

Τέλος, η Δούκισσα διαθέτει μια ομάδα 20 γιατρών, αν υπάρξει οποιαδήποτε ανάγκη, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις