Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ελληνίδα γιαγιά πάει για ρεκόρ Γκίνες
ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνίδα γιαγιά πάει για ρεκόρ Γκίνες

Τον τίτλο της γηραιότερης γυναίκας στον κόσμο στο Ρεκόρ Γκίνες διεκδικεί η Αικατερίνη Καρνάρου από την Κρέστενα! Η κ. Καρνάρου σύντομα θα συμπληρώσει τα 113 χρόνο της ζωής της, σύμφωνα με όλα τα επίσημα έγγραφα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» είναι γεννημένη στις 25 Ιουλίου του 1905. Ήδη άτομα του οικογενειακού και φιλικού της περιβάλλοντος συγκεντρώνουν τα […]

Τον τίτλο της γηραιότερης γυναίκας στον κόσμο στο Ρεκόρ Γκίνες διεκδικεί η Αικατερίνη Καρνάρου από την Κρέστενα!

Η κ. Καρνάρου σύντομα θα συμπληρώσει τα 113 χρόνο της ζωής της, σύμφωνα με όλα τα επίσημα έγγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» είναι γεννημένη στις 25 Ιουλίου του 1905.

Ήδη άτομα του οικογενειακού και φιλικού της περιβάλλοντος συγκεντρώνουν τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα για να σταλούν στο αρμόδιο γραφείο του Βιβλίου Ρεκόρ Γκίνες.

Κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες δεν εντυπωσίασε καθόλου στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο ήταν η Γιαπωνέζα Νάμπι Τατζίμα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της «Ομάδας Έρευνας Γεροντολογίας» (Gerontology Research Group), η οποία όμως απεβίωσε την περασμένη Κυριακή σε ηλικία 117 ετών.

Όπως είπε στην εφ. «Πατρίς» ο αρχισυντάκτης του Βιβλίου Ρεκόρ Γκίνες, Κρεγκ Γκλέντεϊ, για την περίπτωση της κας Κατερίνας Καρνάρου έχει ήδη ενημερωθεί ο σύμβουλος γεροντολογίας του Βιβλίου Γκίνες, Ρόμπερτ Γιανγκ, και πρόσθεσε ότι η επικύρωση της ηλικίας σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να πληροί αυστηρά κριτήρια τεκμηρίωσης.

Ο πρόεδρος της ΔΚ Κρεστένων, Κώστας Δρακόπουλος, τόνισε στην εφ. «Πατρίς» πως η κα Καρνάρου είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην περιοχή και επισήμανε ότι από την πλευρά του θα συμβάλει στο να προσκομιστούν όλα τα έγγραφα που υπάρχουν, για να πιστοποιηθεί η ηλικία της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις