Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναθηναϊκός: Νέα αποχή από τους ποδοσφαιριστές
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Νέα αποχή από τους ποδοσφαιριστές

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν διαμηνύσει στη διοίκηση των πράσινων πως αν δεν εξοφληθούν μέχρι την Τρίτη θα προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις. Η παρουσία του Βασίλη Κωνσταντίνου στο Κορωπί, όπου έδωσε διαβεβαιώσεις για εξόφληση της δόσης Δεκεμβρίου έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, δεν έπεισε τους ποδοσφαιριστές. Αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα αποχή από τις […]

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν διαμηνύσει στη διοίκηση των πράσινων πως αν δεν εξοφληθούν μέχρι την Τρίτη θα προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις.

Η παρουσία του Βασίλη Κωνσταντίνου στο Κορωπί, όπου έδωσε διαβεβαιώσεις για εξόφληση της δόσης Δεκεμβρίου έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, δεν έπεισε τους ποδοσφαιριστές.

Αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα αποχή από τις προπονήσεις.

Αντίδραση ΠΑΟΚ: Θα το βρουν όλοι μπροστά τους

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου δεσμεύθηκε ότι μέχρι τις 30 Απριλίου θα δοθεί ποσοστό 35% από το υπόλοιπο της δόσης Δεκεμβρίου (συνολικά οφείλεται το 70%) και στις 15 Μαΐου θα εξοφληθούν ταυτόχρονα το υπόλοιπο Δεκεμβρίου, αλλά και ο Φεβρουάριος.

Οι παίκτες συζήτησαν μεταξύ τους και κατέληξαν πως όλα αυτά αυτά δεν τους καλύπτουν κι αποφάσισαν να μην προπονηθούν και να συνεχίσουν την αποχή μέχρι να ικανοποιηθούν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις