Οι μυστικές ασκήσεις για να… αναστήσεις τη σεξουαλική σου ζωή!

PLUS

Οι μυστικές ασκήσεις για να… αναστήσεις τη σεξουαλική σου ζωή!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Αυτές είναι οι τέσσερις σούπερ ασκήσεις για να γίνεις… πρωταθλητής στο σεξ. Η άσκηση αυξάνει την ενέργεια, τονώνει τους μύες, καίει το λίπος και βελτιώνει τη διάθεση και την αυτοεικόνα σου, σύμφωνα με το wefit. gr. Πέρα από αυτά, όμως, μπορεί να βελτιώσει και τη σεξουαλική σου ζωή, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Αν καις μόλις […]

23.04.2018 | 09:29

Αυτές είναι οι τέσσερις σούπερ ασκήσεις για να γίνεις… πρωταθλητής στο σεξ.

Η άσκηση αυξάνει την ενέργεια, τονώνει τους μύες, καίει το λίπος και βελτιώνει τη διάθεση και την αυτοεικόνα σου, σύμφωνα με το wefit. gr.

Πέρα από αυτά, όμως, μπορεί να βελτιώσει και τη σεξουαλική σου ζωή, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Αν καις μόλις 200 επιπλέον θερμίδες την ημέρα, μπορείς να μειώσεις τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας.

Διαβάστε ακόμα

Ο πιο σέξι τρόπος να φτάσεις στην κορύφωση

Πώς, λοιπόν, θα δεις… φως;

Σανίδα: Προσφέρει στα χέρια την αντοχή που χρειάζεται και ενισχύει τον μέσο κορμό

Πώς την κάνεις

Ξάπλωσε μπρούμυτα, σήκωσε τον κορμό και στηρίξου στα χέρια και στις άκρες των δακτύλων των ποδιών σου. Ο κορμός θα πρέπει να σχηματίζει ευθεία από τους ώμους μέχρι τους αστραγάλους. Οι γλουτοί δεν θα πρέπει να είναι ψηλά και η μέση να βουλιάξει. Βυθίσου και ανασηκώσου. Κάνε 3 σετ των 15 και αύξανε σταδιακά.

Κοιλιακοί σε μπάλα: Ενισχύουν τον μέσο κορμό ώστε να βελτιωθεί η ικανότητα ώθησής

Πώς τους κάνεις

Ξάπλωσε ανάσκελα πάνω στην μπάλα, πάτησε καλά τα πόδια σου στο έδαφος, σφίξε τους κοιλιακούς για ισορροπία και φέρε τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Σήκωσε τον κορμό σου μέχρι το σημείο που η μέση σου διατηρεί ακόμα την επαφή με την μπάλα. Επέστρεψε με αργό ρυθμό στην αρχική θέση χωρίς να κάνεις υπερέκτασης της ράχης σου. Πρόσεξε να μην σπρώχνεις το κεφάλι με τα χέρια και να κρατάς σταθερή τη λεκάνη σου. Κάνε 3 σετ των 10 και αύξανε σταδιακά.

Squats: Ενδυναμώνει το κάτω μέρος του σώματος

Πώς τα κάνεις

Κράτα ένα βαράκι σε κάθε χέρι και κάνε ημικάθισμα όσο χαμηλά μπορείς, κρατώντας ίσια την πλάτη σου. Κράτα τις κνήμες σου κάθετα και τα γόνατά σου ακριβώς πάνω από τους αστραγάλους. Τέντωσε τα χέρια σου μπροστά και επίστρεψε στην αρχική θέση. Κάνε τουλάχιστον 15 επαναλήψεις.

Ασκήσεις Kegel: Βελτιώνουν την αντοχή και τον έλεγχο και ενισχύουν την περιοχή της πυέλου

Πώς τις κάνεις

Οι ασκήσεις αποτελούνται από εναλλασσόμενη σύσφιξη και χαλάρωση των μυών του πέους. Διακόπτεις τη ροή των ούρων, όταν πηγαίνεις στην τουαλέτα για 5 δευτερόλεπτα, συνεχίζεις για άλλα 5 κοκ. Μην κρατάς την αναπνοή σου κατά τη διάρκεια της άσκησης και μην κάνεις αυτές τις ασκήσεις κατά την οδήγηση. Οι γλουτοί, η κοιλιά και η λεκάνη παραμένουν σταθεροί κατά την εκτέλεση των ασκήσεων.

Exit mobile version