Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Το… καυτό φιλί της Τούνη στο στόμα με φίλη της (vid)
LIFESTYLE

Το… καυτό φιλί της Τούνη στο στόμα με φίλη της (vid)

Η όμορφη Ιωάννα Τούνη φίλησε φίλη της στο στόμα κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου τους. Τι και αν δεν πήρε τον τίτλο στο reality μόδας My Style Rocks; Εκείνη αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, συνηθίζει να αναστατώνει τους θαυμαστές της με τις αναρτήσεις της στο Instagram της. Διαβάστε ακόμα Γυμνάζει τους γλουτούς και κολάζει […]

Η όμορφη Ιωάννα Τούνη φίλησε φίλη της στο στόμα κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου τους.

Τι και αν δεν πήρε τον τίτλο στο reality μόδας My Style Rocks; Εκείνη αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, συνηθίζει να αναστατώνει τους θαυμαστές της με τις αναρτήσεις της στο Instagram της.

Διαβάστε ακόμα

Γυμνάζει τους γλουτούς και κολάζει η Τούνη – «Μου βάζει χέρι…» (vid)

Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media τη δείχνει να διασκεδάζει στο κέντρο που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη Θεσσαλονίκη και να φιλάει στο στόμα μια φίλη της.

«Η μελαχρινή κοπέλα ανήκει στο μπαλέτο του Κωνσταντίνου Αργυρού… Δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, αλλά όλο το βράδυ κάνανε διάφορα. Φιλιόντουσαν, (…) χάιδευαν η μια την άλλη μπροστά στο πρώτο τραπέζι», εξέφρασαν οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις