Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανακοίνωσε on air την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ (vid)
LIFESTYLE

Ανακοίνωσε on air την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ (vid)

Μετά από χρόνια, ο Άρης Τσιάρας αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ . Ο γνωστός αθλητικογράφος πραγματοποίησε εχθές την τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση στο κανάλι και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Goal χωρίς σύνορα”. Την ανακοίνωση για την αποχώρηση έκανε ο παρουσιαστής Μανώλης Σφακάκης. «Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα και για όλα τα μέλη του αθλητικού τμήματος του […]

Μετά από χρόνια, ο Άρης Τσιάρας αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ . Ο γνωστός αθλητικογράφος πραγματοποίησε εχθές την τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση στο κανάλι και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Goal χωρίς σύνορα”. Την ανακοίνωση για την αποχώρηση έκανε ο παρουσιαστής Μανώλης Σφακάκης.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα και για όλα τα μέλη του αθλητικού τμήματος του ΣΚΑΪ. Είμαστε υποχρεωμένοι να αποχαιρετήσουμε τον Άρη Τσιάρα, ένα πολύτιμο στέλεχος της εκπομπής. Κυρίως όμως ένας πολύ καλός φίλος.

Ο Άρης αποδέχτηκε μια ελκυστική επαγγελματική πρόταση και θα περνάς πλέον πολύ χρόνο εκτός Ελλάδος, στο εξωτερικό. Από τη μία μας λυπεί το γεγονός ότι φεύγεις, αλλά από την άλλη χαιρόμαστε γιατί ξέρουμε ότι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις», είπε ο Μανώλης Σφακάκης.

Η… βόμβα για την απόλυση από το Mega: «Μου το είπαν στον αέρα» (vid)

«Πράγματι, σας βρήκα συναδέλφους και σας αφήνω πάρα πολύ καλούς φίλους. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω από το να δουλέψω στην καλύτερη αθλητική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

Ως φίλοι θα αποχαιρετιστούμε και σίγουρα θα ξαναβρεθούμε είτε εντός είτε εκτός κάποιου πλατό», είπε ο Άρης Τσιάρας.

Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο – αφιέρωμα που του ετοίμασαν οι συνάδελφοί του και τον αποχαιρέτησαν, με τον ίδιο ωστόσο, να σχολιάζει:

«Αφού μου κάνατε τέτοιο βίντεο όταν φεύγω από τον ΣΚΑΪ, φαντάζομαι τι θα κάνετε όταν πεθάνω».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις