Αθήνα

°C

Κυριακή

20

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Της έβαλαν πρόστιμο επειδή ξέχασε να δηλώσει… ένα μήλο
ΚΟΣΜΟΣ

Της έβαλαν πρόστιμο επειδή ξέχασε να δηλώσει… ένα μήλο

Αν είναι δυνατόν…! Γυναίκα πλήρωσε 500 δολάρια για ένα μήλο, το οποίο πήγε μαζί της φεύγοντας από το αεροπλάνο. Το πρόστιμο της επιβλήθηκε, από την τελωνειακή υπηρεσία των ΗΠΑ, επειδή βρέθηκε το φρούτο στην τσάντα της, φτάνοντας στο αεροδρόμιο. Η Κρίσταλ Τάντλοκ «πετούσε» από το Παρίσι προς τις ΗΠΑ. Όταν της πρόσφεραν ένα μήλο κατά […]

Αν είναι δυνατόν…!

Γυναίκα πλήρωσε 500 δολάρια για ένα μήλο, το οποίο πήγε μαζί της φεύγοντας από το αεροπλάνο.

Το πρόστιμο της επιβλήθηκε, από την τελωνειακή υπηρεσία των ΗΠΑ, επειδή βρέθηκε το φρούτο στην τσάντα της, φτάνοντας στο αεροδρόμιο.

Η Κρίσταλ Τάντλοκ «πετούσε» από το Παρίσι προς τις ΗΠΑ.

Όταν της πρόσφεραν ένα μήλο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αποφάσισε να το κρατήσει για την επόμενη πτήση της, προς το Ντένβερ.

Οι τελωνειακοί βρήκαν το μήλο κατά τη διάρκεια της έρευνας στο αεροδρόμιο στη Μινεάπολις, τον πρώτο σταθμό του ταξιδιού της.

Καταδικάστηκε, γιατί ο σκύλος του χαιρέτησε… ναζιστικά (pic)

Το φρούτο βρισκόταν ακόμη στην πλαστική σακούλα, όπως της το είχαν δώσει οι αεροσυνοδοί της Delta Airlines.

Οταν βρήκαν το μήλο της, η Τάντλοκ ρώτησε τους υπαλλήλους της τελωνειακής υπηρεσίας αν μπορούσε να το πετάξει ή να το φάει.

Αντί για αυτό, την ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 500 δολαρίων, επειδή δεν το δήλωσε.

Πάντως εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να το αφήσει να περάσει έτσι και δήλωσε ότι θέλει να πάει την υπόθεση στο δικαστήριο.

«Είναι πραγματικά ατυχές να συμπεριφέρονται σε κάποιον σαν να είναι εγκληματίας, για ένα φρούτο», σχολίασε, σύμφωνα με το BBC.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις