Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ηχηρή απάντηση ΠτΔ στον «Σουλτάνο»: Κάνε και έργα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηχηρή απάντηση ΠτΔ στον «Σουλτάνο»: Κάνε και έργα

Ο Προκόπης Παύλοπουλος απαντά στις προκλητικές δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τα περί… ειρήνης με την Ελλάδα. «Τέτοιες δηλώσεις έχουν σημασία και αξία όταν συνοδεύονται από έργα. Και κάτι τέτοιο δεν προκύπτει, αν αναλογιστεί κανείς αυτό το οποίο τονίστηκε από την πλευρά του, σχετικά με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι κρατούνται αυθαιρέτως για […]

Ο Προκόπης Παύλοπουλος απαντά στις προκλητικές δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τα περί… ειρήνης με την Ελλάδα.

«Τέτοιες δηλώσεις έχουν σημασία και αξία όταν συνοδεύονται από έργα. Και κάτι τέτοιο δεν προκύπτει, αν αναλογιστεί κανείς αυτό το οποίο τονίστηκε από την πλευρά του, σχετικά με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι κρατούνται αυθαιρέτως για μεγάλο χρονικό διάστημα κατά παράβαση κάθε έννοιας φιλίας και καλής γειτονίας», τόνισε.

Διαβάστε ακόμα

«Θύελλα» αντιδράσεων για τα… παζάρια του Ερντογάν

«Το παράδειγμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη υπενθυμίζει, προς κάθε κατεύθυνση, ότι εμείς, οι Έλληνες, είμαστε λαός και έθνος της ειρήνης. Είμαστε όμως, εξίσου και αυτονοήτως, λαός και έθνος της ελευθερίας. Την οποία θα υπερασπιζόμαστε πάντοτε και στο ακέραιο, αποδεικνύοντας, έναντι πάντων και κυρίως έναντι εκείνων που θα τολμούσαν να επιβουλευθούν τα σύνορά μας, το έδαφός μας και την κυριαρχία μας -που είναι σύνορα, έδαφος και κυριαρχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης- ότι είμαστε άξιοι απόγονοι μεγάλων προγόνων και άξιοι της πατρίδας».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε την Κυριακή (22/4) στην Αρκαδία, με αφορμή τον εορτασμό της 197ης επετείου του προσκυνήματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην «Παναγιά στο Χρυσοβίτσι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις