Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σκληρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ σε εφημερίδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ σε εφημερίδα

Εξόργισε τον ΣΥΡΙΖΑ η σημερινή… προσφορά της εφημερίδας Espresso. Με μια σκληρή ανακοίνωση εξαπολύει επίθεση στην εφημερίδα, κάνοντας λόγο για «χυδαία πρόκληση στη μνήμη όσων φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν, έδωσαν τη ζωή τους για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία». Η σημερινή «προσφορά» της εφημερίδας Espresso έχει «τα εμβατήρια της χούντας». Τα κόμματα για τη «μαύρη» επέτειο της […]

Εξόργισε τον ΣΥΡΙΖΑ η σημερινή… προσφορά της εφημερίδας Espresso.

Με μια σκληρή ανακοίνωση εξαπολύει επίθεση στην εφημερίδα, κάνοντας λόγο για «χυδαία πρόκληση στη μνήμη όσων φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν, έδωσαν τη ζωή τους για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία».

Η σημερινή «προσφορά» της εφημερίδας Espresso έχει «τα εμβατήρια της χούντας».

Τα κόμματα για τη «μαύρη» επέτειο της 21ης Απριλίου

Στην ανακοίνωσή του σχετικά με την “προσφορά” cd με τα εμβατήρια της χούντας από την εφημερίδα του Σαββάτου, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι “οι νοσταλγοί της χούντας, όσοι επιχειρούν να παραχαράξουν την ιστορία, έστω και δια της «πλαγίας οδού», να γνωρίζουν ότι ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά, ούτε τη φρίκη της επταετίας, ούτε τους αγώνες που δόθηκαν εναντίον του χουντικού καθεστώτος, αγώνες που αποτελούν, ιδιαιτέρως σήμερα, πολύτιμη παρακαταθήκη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις