Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / H νέα υπηρεσία της Google «χτυπά» το Facebook
PLUS

H νέα υπηρεσία της Google «χτυπά» το Facebook

Αυτή θα είναι η νέα καθολική υπηρεσία messaging της Google «χτυπώντας» το Facebook. Η νέα υπηρεσία ονομάζεται «Chat» και είναι βασισμένη στο πρότυπο RCS, όπως φαίνεται στο techgear. gr. Στόχος της Google να προσφέρει στους χρήστες μια ολοκληρωμένη εμπειρία messaging. Διαβάστε ακόμα «Σαρωτικές» αλλαγές στο Instagram Η αποκάλυψη έγινε από την ιστοσελίδα The Verge, η οποία αναφέρει ότι η […]

Αυτή θα είναι η νέα καθολική υπηρεσία messaging της Google «χτυπώντας» το Facebook.

Η νέα υπηρεσία ονομάζεται «Chat» και είναι βασισμένη στο πρότυπο RCS, όπως φαίνεται στο techgear. gr. Στόχος της Google να προσφέρει στους χρήστες μια ολοκληρωμένη εμπειρία messaging.

Διαβάστε ακόμα

«Σαρωτικές» αλλαγές στο Instagram

Η αποκάλυψη έγινε από την ιστοσελίδα The Verge, η οποία αναφέρει ότι η Google σταματά την ανάπτυξη του Allo και στρέφεται αποκλειστικά προς το Chat.

Το RCS θεωρείται ο διάδοχος των SMS/MMS που θα επιτρέψει στους χρήστες να αποστέλλουν φωτογραφίες υψηλότερης ανάλυσης, να συμμετέχουν σε ομαδικές συνομιλίες, να πραγματοποιούν video κλήσεις και να μοιράζονται την τοποθεσία τους, εκμεταλλευόμενοι το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και όχι τη σύνδεση στο Internet.

Και, όπως όλα δείχνουν, αυτή τη φορά, η Google έχει περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρει και μένει να δούμε σε πόσο καιρό θα είναι έτοιμο το Chat.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις