Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ένας χρόνος χωρίς τον Στάθη Ψάλτη – Τρία διαφορετικά μνημόσυνα (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ένας χρόνος χωρίς τον Στάθη Ψάλτη – Τρία διαφορετικά μνημόσυνα (vid)

Ένας χρόνος πέρασε (21/4) από τον θάνατο του αξέχαστου ηθοποιού, Στάθη Ψάλτη. Στην τελευταία του κατοικία, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι το μνημόσυνο ενός έτους από τον θάνατο του καλλιτέχνη από την τελευταία σύντροφό του, Χριστίνα.  Διαβάστε ακόμα Τραγωδία με νεκρούς από πτώση αεροσκάφους (pic + vid) Όπως αναφέρεται και στο βίντεο, η οικογένεια είναι χωρισμένη […]

Ένας χρόνος πέρασε (21/4) από τον θάνατο του αξέχαστου ηθοποιού, Στάθη Ψάλτη.

Στην τελευταία του κατοικία, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι το μνημόσυνο ενός έτους από τον θάνατο του καλλιτέχνη από την τελευταία σύντροφό του, Χριστίνα. 

Διαβάστε ακόμα

Τραγωδία με νεκρούς από πτώση αεροσκάφους (pic + vid)

Όπως αναφέρεται και στο βίντεο, η οικογένεια είναι χωρισμένη καθώς του έκαναν τρία διαφορετικά μνημόσυνα. Ένα του έκανε το Σάββατο (14/4) η κόρη του, Μαρία, με τη μητέρα της, ένα ο αδερφός του χτες (20/4) και ένα σήμερα (21/4) η Χριστίνα.

Συγκινημένη και αμίλητη ήταν η χήρα του λατρεμένου ηθοποιού, έχοντας στο πλευρό της μόνο πολύ δικούς της ανθρώπους, ανάμεσά τους και η Μαίρη Βιντιάδου, μία από τις στενές συνεργάτιδες του Στάθη Ψάλτη τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Η ίδια δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις