Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ο πιο σέξι τρόπος να φτάσεις στην κορύφωση
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ο πιο σέξι τρόπος να φτάσεις στην κορύφωση

Όσο σημαντικό είναι το σεξ, τόσο είναι και ο οργασμός. Βέβαια, πολλές φορές, άνδρες και γυναίκες δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό ενώ απολαμβάνουν την ερωτική διέγερση και διαδικασία. Όσον αφορά στις γυναίκες, ίσως πιστεύεις ότι ο οργασμός έρχεται μόνο με τη διείσδυση. Από ότι φαίνεται όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Υπάρχει και ένας άλλος τρόπος για […]

Όσο σημαντικό είναι το σεξ, τόσο είναι και ο οργασμός.

Βέβαια, πολλές φορές, άνδρες και γυναίκες δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό ενώ απολαμβάνουν την ερωτική διέγερση και διαδικασία.

Όσον αφορά στις γυναίκες, ίσως πιστεύεις ότι ο οργασμός έρχεται μόνο με τη διείσδυση. Από ότι φαίνεται όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Υπάρχει και ένας άλλος τρόπος για να κορυφώσεις, σύμφωνα με έρευνα γιατρού.

Μετά το σεξ τι; Οι κανόνες, για να γίνουν όλα σωστά…

Σύμφωνα με την χειρούργο, ειδική στον καρκίνο του μαστού, Kristi Funk, μία στις τρεις γυναίκες μπορεί να έρθει σε οργασμό μόνο και μόνο με τονερεθισμό των θηλών.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι το χάδι στις θηλές κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, χωρίς καν τον ερεθισμό της κλειτορίδας, είναι ικανό να προκαλέσει οργασμό σε μια στις τρεις γυναίκες.

Οι θηλές αποτελούν μια από τις ερωτογενείς ζώνες του γυναικείου σώματος. Η γιατρός συμβουλεύει τις γυναίκες να δείχνουν στους συντρόφους τους που βρίσκονται αυτές οι ζώνες ώστε να ασχοληθούν με τις θηλές τους λίγο περισσότερο.

Έρευνα έχει δείξει ότι ο ερεθισμός των θηλών και της κλειτορίδας ενεργοποιεί το ίδιο σημείο που εγκεφάλου.

Με λίγα λόγια, η γιατρός προτείνει ένα παιχνίδι με τις θηλές, ειδικά για τις γυναίκες που δυσκολεύονται να ολοκληρώσουν.

Οι γυναίκες ξέρουν το σώμα τους και πού ερεθίζονται και θα πρέπει να ζητούν από τους συντρόφους τους να τις αγγίζουν εκεί, όπως τα αυτιά και στο λαιμό.

Ένα 20% των γυναικών δεν έχει ποτέ έρθει σε οργασμό, σύμφωνα με την ειδικό.

Σίγουρα, το ερωτικό παιχνίδι και ο ερεθισμός των ερωτογενών ζωνών μπορεί να βοηθήσει στην κορύφωσή τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις