Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εξελίξεις στη διπλή δολοφονία – Καταθέτει ο ανήλικος γιος
ΚΟΣΜΟΣ

Εξελίξεις στη διπλή δολοφονία – Καταθέτει ο ανήλικος γιος

Διαρκείς είναι οι εξελίξεις που αφορούν στη διπλή δολοφονία στη Λευκωσία, με την τοπική κοινωνία να είναι σοκαρισμένη. Η αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι του άγριου εγκλήματος με θύματα τον 60χρονο, Γιώργο Χατζηγεωργίου και την 59χρονη σύζυγο του. Ντίνα Σεργίου. Στόχος η σύλληψη των δραστών, με τα στοιχεία να δείχνουν πως πρόκειται για ένα έγκλημα μίσους. Από τη […]

Διαρκείς είναι οι εξελίξεις που αφορούν στη διπλή δολοφονία στη Λευκωσία, με την τοπική κοινωνία να είναι σοκαρισμένη.

Η αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι του άγριου εγκλήματος με θύματα τον 60χρονο, Γιώργο Χατζηγεωργίου και την 59χρονη σύζυγο του. Ντίνα Σεργίου.

Στόχος η σύλληψη των δραστών, με τα στοιχεία να δείχνουν πως πρόκειται για ένα έγκλημα μίσους. Από τη νεκροτομή προέκυψε πως τα θύματα δεν είχαν κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Διαβάστε ακόμα

Διπλό φονικό στη Λευκωσία: Τι έδειξε η νεκροψία – Νέα στοιχεία (vids)

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, ο άτυχος άνδρας δέχτηκε πάνω από 30 μαχαιριές, κοντά στην καρδιά και τους πνεύμονες. Τα περισσότερα είναι πισώπλατα.

Στον αντίποδα, η 59χρονη σύζυγός του δέχτηκε τα χτυπήματα στο λαιμό και το θώρακα. Και οι δυο πέθαναν από αιμορραγικό σοκ.

Σήμερα (20/4) ο έφηβος αναμένεται να δώσει γραπτή κατάθεση στην αστυνομία. Παράλληλα, ανακριτές από το ΤΑΕ Λευκωσίας θα επισκεφτούν συναδέλφους του 60χρονου αλλά και συμμαθητές και φίλους του γιου.

Πάντως, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι αρχές βρίσκονται κοντά στη λύση του μυστηρίου, ενώ δεν αποκλείεται σήμερα να ανακοινωθούν ακόμη και συλλήψεις, με τις έρευνες να στρέφονται ακόμα και στο οικογενειακό περιβάλλον. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις