Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ποιος ήταν ο «Μπούμπης» – Εν ψυχρώ εκτέλεση (pic)
ΕΛΛΑΔΑ

Ποιος ήταν ο «Μπούμπης» – Εν ψυχρώ εκτέλεση (pic)

Γνωστός των Αρχών ήταν το θύμα της χτεσινής (19/4) αιματηρής επίθεσης στους Αγίους Αναργύρους. Σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, το εν λόγω έγκλημα αποτελεί μέρος των αιματηρών αντιποίνων για τη δολοφονία του 58χρονου Βασίλη Στεφανάκου. Το νέο θύμα είναι, άνω των 40, Γιώργος Λίτσας, γνωστός ως «Μπου ή Μπούμπης» και έπεσε νεκρός από τις σφαίρες […]

Γνωστός των Αρχών ήταν το θύμα της χτεσινής (19/4) αιματηρής επίθεσης στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, το εν λόγω έγκλημα αποτελεί μέρος των αιματηρών αντιποίνων για τη δολοφονία του 58χρονου Βασίλη Στεφανάκου.

Το νέο θύμα είναι, άνω των 40, Γιώργος Λίτσας, γνωστός ως «Μπου ή Μπούμπης» και έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του πολεμικού καλάσνικοφ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, διετέλεσε μέλος της ίδιας ομάδας μπράβων με τον Βασίλη Γρίβα που δολοφονήθηκε τον περασμένο Μάιο έξω από το σχολείο του γιου του στα Γλυκά Νερά.

Διαβάστε ακόμα

Γάζωσαν 43χρονο στη μέση του δρόμου – Σκληρό έγκλημα της νύχτας (pics-vid)

Πρόκειται για ομάδα που ήταν απέναντι από το «στρατόπεδο» του Βασίλη Στεφανάκου που δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο Χαϊδάρι.

Η ενέδρα θανάτου στήθηκε στις 21:40 στη συμβολή των οδών Πεισιστράτους και Τριπόλεως στους Αγίους Αναργύρους.

Μόλις είχε φθάσει κοντά στο σπίτι του όταν δύο άτομα, προσέγγισαν το αυτοκίνητο, με μοτοσυκλέτα και πριν ο οδηγός του αυτοκινήτου βγει, δέχθηκε καταιγισμό πυρών από πολεμικό καλάσνικοφ.

Ο «Μπούμπης», ήταν και στη δικογραφία των 300 σελίδων για τη λεγόμενη Greek Mafia ως ηγετικό στέλεχος μίας εκ των τεσσάρων «κορυφών» στον χώρο του υποκόσμου.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο άνδρας υπέκυψε και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις