Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ελεύθερος ο Τούρκος αξιωματικός – Ο φόβος των Αρχών
ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος ο Τούρκος αξιωματικός – Ο φόβος των Αρχών

Ελεύθερος αλλά υπό αυστηρή παρακολούθηση είναι ο Τούρκος αξιωματικός, Σουλεϊμάν Οζκαγιανακτσίμ. Πρόκειται για ένα εκ των 8  Τούρκων αξιωματικών που ζήτησαν άσυλο από την Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στη γειτονική χώρα τον Ιούλιο του 2016. Είναι ο συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου. Κόκκινος… συναγερμός Η απόφαση του ΣτΕ προκάλεσε… συναγερμό στο Μέγαρο Μαξίμου, στην ΕΛ.ΑΣ, στο […]

Ελεύθερος αλλά υπό αυστηρή παρακολούθηση είναι ο Τούρκος αξιωματικός, Σουλεϊμάν Οζκαγιανακτσίμ.

Πρόκειται για ένα εκ των 8  Τούρκων αξιωματικών που ζήτησαν άσυλο από την Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στη γειτονική χώρα τον Ιούλιο του 2016. Είναι ο συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου.

Κόκκινος… συναγερμός

Η απόφαση του ΣτΕ προκάλεσε… συναγερμό στο Μέγαρο Μαξίμου, στην ΕΛ.ΑΣ, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά και στην ΕΥΠ.

Διαβάστε ακόμα

Ελεύθερος ο ένας από τους «8»

Οι ελληνικές αρχές φοβούνται ότι είναι πιθανό πράκτορες της τουρκικής ΜΙΤ να προσπαθήσουν να απαγάγουν τον Τούρκο αξιωματικό.

Πότε βγαίνει η οριστική απόφαση

Ο Σουλεϊμάν Οζκαγιανακτσίμ, θα είναι ελεύθερος, μέχρι την έκδοση της οριστικής απόφασης για την χορήγηση ασύλου, στις 4 Μαΐου.

Πάντως, να σημειωθεί πως το δικαστήριο έκρινε ότι δεν πρέπει να χορηγηθούν στον αξιωματικό ταξιδιωτικά έγγραφα.

Επιπλέον, πρέπει να οριστεί συγκεκριμένη διεύθυνση ως τόπος κατοικίας του αλλά και η υποχρέωση να εμφανίζεται καθημερινά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις