Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Κοντονής εγκαινιάζει εκπαιδευτική αίθουσα σε… φυλακή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κοντονής εγκαινιάζει εκπαιδευτική αίθουσα σε… φυλακή

O Σταύρος Κοντονής, εγκαινιάζει εκπαιδευτική αίθουσα στη φυλακή Ναυπλίου. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (20/4). Η εν λόγω αίθουσα εντάσσεται στις προσπάθειες της διοίκησης της φυλακής να δώσει κίνητρα και εκπαιδευτικές διεξόδους στους κρατουμένους. Διαβάστε ακόμα Χαμός στη Βουλή: Ο καυγάς, τα «καρφιά» και το… χτύπημα Να σημειωθεί πως ήδη λειτουργούν Δημοτικό Σχολείο, πρόγραμμα […]

O Σταύρος Κοντονής, εγκαινιάζει εκπαιδευτική αίθουσα στη φυλακή Ναυπλίου.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (20/4).

Η εν λόγω αίθουσα εντάσσεται στις προσπάθειες της διοίκησης της φυλακής να δώσει κίνητρα και εκπαιδευτικές διεξόδους στους κρατουμένους.

Διαβάστε ακόμα

Χαμός στη Βουλή: Ο καυγάς, τα «καρφιά» και το… χτύπημα

Να σημειωθεί πως ήδη λειτουργούν Δημοτικό Σχολείο, πρόγραμμα εκμάθησης ελληνικής γλώσσας από την ΕΠΑΝΟΔΟ, καθώς και θεατροπαιδαγωγικό εργαστήριο από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Εκτός από τη φυλακή Ναυπλίου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα επισκεφθεί και την αγροτική φυλακή Τίρυνθας, ενώ θα έχει συναντήσεις με τους διευθύνοντες των Δικαστηρίων Ναυπλίου, με το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου, καθώς και με αυτό του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων.

Το πρόγραμμα του περιλαμβάνει, επίσης, συμμετοχή σε διημερίδα με θέμα τις εκπαιδευτικές δράσεις στα καταστήματα κράτησης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις