Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

21

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βασίλης Καλλίδης: «Έχω την ανάγκη να πω κάτι στον αέρα» (vid)
LIFESTYLE

Βασίλης Καλλίδης: «Έχω την ανάγκη να πω κάτι στον αέρα» (vid)

Στο ξεκίνημα της μαγειρικής στο Πρωινό της Τετάρτης, ο Βασίλης Καλλίδης αιφνιδίασε τους πάντες όταν ζήτησε τον λόγο για να πει δυο λόγια στον αέρα. Συγκεκριμένα είπε: «Έχω την ανάγκη να πω κάτι στον αέρα. Φαίη μ’ ακούς; Θέλω 10 δευτερόλεπτα, δεν κάνω πλάκα. Το σκέφτηκα πολύ πριν το κάνω, πριν σκέφτηκα να μην το […]

Στο ξεκίνημα της μαγειρικής στο Πρωινό της Τετάρτης, ο Βασίλης Καλλίδης αιφνιδίασε τους πάντες όταν ζήτησε τον λόγο για να πει δυο λόγια στον αέρα. Συγκεκριμένα είπε:

«Έχω την ανάγκη να πω κάτι στον αέρα. Φαίη μ’ ακούς; Θέλω 10 δευτερόλεπτα, δεν κάνω πλάκα. Το σκέφτηκα πολύ πριν το κάνω, πριν σκέφτηκα να μην το κάνω αλλά τώρα αποφάσισα να το κάνω γιατί είμαι λίγο νευριασμένος.

Όποτε έχουμε πολύ πλάκα στην κουζίνα και περνάμε ωραία -που συμβαίνει μια φορά τον μήνα- λαμβάνω κάτι μηνύματα που λένε: «σε ενοχλούν, σε κάνουν, σε ράνουν…».

Φαίη Σκορδά: «Σας παρακαλώ μη μου το κάνετε…» (vid)

Εγώ θέλω να πω από την καρδιά μου μέσα, δεν είμαι μπροστάρης της εκπομπής, άλλοι κάνουν κουμάντο εδώ πέρα. Εγώ φροντίζω να μαγειρεύω ωραία, να είμαι χαρούμενος, να τα φτιάχνω όμορφα εδώ πέρα, να στολίζω.

Εγώ προσωπικά, θέλω να γίνεται αυτό το πράγμα, δεν με ενοχλεί κανείς, ούτε η Φαίη ούτε τα παιδιά. Εγώ γουστάρω να μπαίνετε όλοι μέσα και να μου κάνετε την κουζίνα… Σ’ αγαπάω και δεν με ενοχλείς»!

Δείτε το βίντεο:


 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις