Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ανατροπή στην άγρια δολοφονία του ζευγαριού
ΚΟΣΜΟΣ

Ανατροπή στην άγρια δολοφονία του ζευγαριού

Οι εξελίξεις «τρέχουν» όσο αφορά στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας ζευγαριού στην Κύπρο. Η αρχική μαρτυρία αναφερόταν σε δύο κουκουλοφόρους που εισήλθαν στην οικία και ξεκαθάρισαν στον ανήλικο γιο του ζεύγους ότι δεν θα του κάνουν κακό. Έπειτα, ο γιος βγήκε έξω και ζήτησε βοήθεια από γείτονες οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία. Ωστόσο, από τις αρχικές έρευνες προέκυψε ότι δεν υπάρχει […]

Οι εξελίξεις «τρέχουν» όσο αφορά στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας ζευγαριού στην Κύπρο.

Η αρχική μαρτυρία αναφερόταν σε δύο κουκουλοφόρους που εισήλθαν στην οικία και ξεκαθάρισαν στον ανήλικο γιο του ζεύγους ότι δεν θα του κάνουν κακό.

Έπειτα, ο γιος βγήκε έξω και ζήτησε βοήθεια από γείτονες οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Ωστόσο, από τις αρχικές έρευνες προέκυψε ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο, με το ζεύγος να φέρει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Για αυτό, τα νέα στοιχεία που έρχονται στο… φως προβληματίζουν.

Διαβάστε ακόμα

Τραγωδία! Δολοφονήθηκαν μπροστά στο ανήλικο παιδί τους

Ποιοι είναι τα θύματα

Νεκροί, είναι ένας καθηγητής ιδιωτικού σχολείου και η Ελληνίδα σύζυγος του, η οποία εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου.

Πρόκειται για τον 60χρονο Γιώργο Χατζηγεωργίου και την 59χρονη Ντίνα Σεργίου. Η νεκροτομή διενεργείται από την Ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Τι δήλωσε η Αστυνομία

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης είπε ότι «η αστυνομία ενημερώθηκε γύρω στις 01:45 τα ξημερώματα ότι υπήρχαν δύο τραυματίες».

Και συμπλήρωσε: «H αστυνομία εξετάζει εγκληματική ενέργεια και ότι υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι. Η σκηνή έχει ήδη αποκλειστεί. Παραλαμβάνονται τεκμήρια και βεβαίως άρχισε από την πρώτη στιγμή να διερευνά αυτή την σοβαρή υπόθεση».

Ο ίδιος προσέθεσε ότι «στη βάση κάποιων πληροφοριών εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και βεβαίως θα προχωρήσουν οι ανακριτές ώστε να γίνουν όλες οι εξετάσεις και οι ενέργειες για την αξιολόγηση και των τεκμηρίων».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις