Βαριά “καμπάνα” στον Γιαννακόπουλο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βαριά “καμπάνα” στον Γιαννακόπουλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η Euroleague τιμώρησε με πρόστιμο 120 χιλιάδων ευρώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παρουσία του στο Game 1 με τη Ρεάλ Mαδρίτης! Λίγες ώρες μετά την έναρξη της πειθαρχικής διαδικασίας της Euroleague εναντίον του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 120 χιλιάδων ευρώ από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση εξαιτίας της παρουσίας του στο Game 1 των πλέι-οφ με την Ρεάλ Μαδρίτης (17/4). Αποκάλυψη […]

19.04.2018 | 05:00

Η Euroleague τιμώρησε με πρόστιμο 120 χιλιάδων ευρώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παρουσία του στο Game 1 με τη Ρεάλ Mαδρίτης!

Λίγες ώρες μετά την έναρξη της πειθαρχικής διαδικασίας της Euroleague εναντίον του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 120 χιλιάδων ευρώ από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση εξαιτίας της παρουσίας του στο Game 1 των πλέι-οφ με την Ρεάλ Μαδρίτης (17/4).

Αποκάλυψη Αλαφούζου για Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο: «Εγώ δεν…»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods είδε από κοντά την εμφατική νίκη των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης (95-67) παρά την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα που του έχει επιβληθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Ο Κούγιας ζητά συγγνώμη – «Οι συνεργάτες μου είναι άχρηστοι»

Έτσι, του επιβλήθηκε βαρύ πρόστιμο, ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκοπεύει να βρεθεί κανονικά στο ΟΑΚΑ και απόψε το βράδυ, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά το δεύτερο παιχνίδι των «πράσινων» με την Ρεάλ.

Exit mobile version