Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Βαριά “καμπάνα” στον Γιαννακόπουλο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βαριά “καμπάνα” στον Γιαννακόπουλο

Η Euroleague τιμώρησε με πρόστιμο 120 χιλιάδων ευρώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παρουσία του στο Game 1 με τη Ρεάλ Mαδρίτης! Λίγες ώρες μετά την έναρξη της πειθαρχικής διαδικασίας της Euroleague εναντίον του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 120 χιλιάδων ευρώ από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση εξαιτίας της παρουσίας του στο Game 1 των πλέι-οφ με την Ρεάλ Μαδρίτης (17/4). Αποκάλυψη […]

Η Euroleague τιμώρησε με πρόστιμο 120 χιλιάδων ευρώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παρουσία του στο Game 1 με τη Ρεάλ Mαδρίτης!

Λίγες ώρες μετά την έναρξη της πειθαρχικής διαδικασίας της Euroleague εναντίον του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 120 χιλιάδων ευρώ από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση εξαιτίας της παρουσίας του στο Game 1 των πλέι-οφ με την Ρεάλ Μαδρίτης (17/4).

Αποκάλυψη Αλαφούζου για Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο: «Εγώ δεν…»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods είδε από κοντά την εμφατική νίκη των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης (95-67) παρά την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα που του έχει επιβληθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Ο Κούγιας ζητά συγγνώμη – «Οι συνεργάτες μου είναι άχρηστοι»

Έτσι, του επιβλήθηκε βαρύ πρόστιμο, ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκοπεύει να βρεθεί κανονικά στο ΟΑΚΑ και απόψε το βράδυ, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά το δεύτερο παιχνίδι των «πράσινων» με την Ρεάλ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις