Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Χαρίστε λάμψη στα λουλούδια σας
PLUS

Χαρίστε λάμψη στα λουλούδια σας

Τα λουλούδια φιλτράρουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού καθαρίζοντάς την και διακοσμούν τον χώρο σας δίνοντας του χρώμα. Χρειάζονται όμως τη δική σας φροντίδα. Ένα στοιχείο που θα κάνει τα λουλούδια σας να φαίνονται περιποιημένα είναι το γυαλιστερό φύλλωμά τους. Χρησιμοποίησε την λαδόκολλα..αλλιώς Στα ανθοπωλεία χρησιμοποιούν ειδικά σπρέι για να γυαλίσουν τα φύλλα, όμως εσείς μπορείτε […]

Τα λουλούδια φιλτράρουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού καθαρίζοντάς την και διακοσμούν τον χώρο σας δίνοντας του χρώμα. Χρειάζονται όμως τη δική σας φροντίδα. Ένα στοιχείο που θα κάνει τα λουλούδια σας να φαίνονται περιποιημένα είναι το γυαλιστερό φύλλωμά τους.

Χρησιμοποίησε την λαδόκολλα..αλλιώς

Στα ανθοπωλεία χρησιμοποιούν ειδικά σπρέι για να γυαλίσουν τα φύλλα, όμως εσείς μπορείτε να το καταφέρετε χωρίς τη χρήση κάποιου χημικού γυαλιστικού και χωρίς να μπείτε σε έξοδα.

Απλά αναμίξτε σε έναν ψεκαστήρα ενάμισι λίτρο νερού, 30 γραμμάρια μαγειρικής σόδας και μισό κουταλάκι του γλυκού λάδι. Ανακινήστε καλά και ψεκάστε με αυτό το υγρό τα φύλλα σε όλα τα φυτά εσωτερικού χώρου. Αμέσως το φύλλωμα θα γίνει γυαλιστερό και τα λουλούδια σας θα είναι και θα φαίνονται καλύτερα!

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις