Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Φαίη Σκορδά: Μη μου κάνεις πλάκα στον αέρα γιατί…” (vid)
LIFESTYLE

“Φαίη Σκορδά: Μη μου κάνεις πλάκα στον αέρα γιατί…” (vid)

Με αφορμή τα δημοσιεύματα περί επανασύνδεσης της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με τον Γιάννη Πάριο, οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά ξεκίνησαν να την πειράζουν στον αέρα για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν το όνομα της και πως βρίσκεται σε νέα σχέση με τον γνωστό επιχειρηματία Αχιλλέα Βιγκόπουλο. Διαβάστε ακόμα: Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι ξανά μαζί (vid) […]

Φαίη Σκορδά

Με αφορμή τα δημοσιεύματα περί επανασύνδεσης της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με τον Γιάννη Πάριο, οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά ξεκίνησαν να την πειράζουν στον αέρα για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν το όνομα της και πως βρίσκεται σε νέα σχέση με τον γνωστό επιχειρηματία Αχιλλέα Βιγκόπουλο.

Διαβάστε ακόμα:

Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι ξανά μαζί (vid)

Η Φαίη Σκορδά δεν το δέχτηκε ως πλάκα και όταν ενημερώθηκε από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Πρωινό για το δημοσίευμα επικοινώνησε με το δικηγόρο της. «Σας παρακαλώ μη μου το κάνετε… Να σας πω κάτι; Δεν είναι αστείο. Γελάμε το πρωί στο γραφείο, αλλά δεν είναι αστείο. Εμένα όταν μου τηλεφώνησε στις 7 η Ελεάννα για να προετοιμάσουμε λίγο την εκπομπή με ρώτησε «Καλά γράφει ένα περιοδικό ότι είσαι με τον τάδε. Η πρώτη αντίδραση μου – που λέμε πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα χαμογελαστά – ήταν πως έστειλα τις φωτογραφίες στον δικηγόρο μου» ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις