Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νάργες: «Σεβαστείτε τη σχέση μου με τον Μιχάλη»
LIFESTYLE

Νάργες: «Σεβαστείτε τη σχέση μου με τον Μιχάλη»

Η Λάουρα Νάργες πέρυσι διαγωνίστηκε στο Survivor αποχωριζόμενη τον σύντροφο της Μιχάλη Μουρούτσο για αρκετό καιρό. Φέτος, ο Μιχάλης Μουρούτσος είναι εκείνος που έχει ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο. Με αφορμή τα σχόλια που ξέσπασαν στο twitter με την ανάγνωση του μηνύματος της στον Μιχάλη Μουρούτσο, η πρώην παίκτρια του Survivor θέλησε να στείλει το […]

Η Λάουρα Νάργες πέρυσι διαγωνίστηκε στο Survivor αποχωριζόμενη τον σύντροφο της Μιχάλη Μουρούτσο για αρκετό καιρό.

Φέτος, ο Μιχάλης Μουρούτσος είναι εκείνος που έχει ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο. Με αφορμή τα σχόλια που ξέσπασαν στο twitter με την ανάγνωση του μηνύματος της στον Μιχάλη Μουρούτσο, η πρώην παίκτρια του Survivor θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, ανεβάζοντας ένα story.

Survivor: «Μην μου ξαναμιλήσεις όταν παίζω» (vid)

«Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Επιτέλους έφτασε στα χέρια σου… Λείπεις. Αγκαλιά» έγραψε η Λάουρα Νάργες σε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της από το επεισόδιο του Survivor.

Ακόμη, η Λάουρα Νάργες ζήτησε από εκείνους που αναφέρονται αρνητικά να σταματήσουν να αναμειγνύουν το όνομα της με εκείνο του Κώστα Κοκκινάκη και να σεβαστούν τη σχέση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Αγαπητοί μου τουιτεράδες, μας κάνετε συχνά να γελάμε χάρη στις ιδιοφυέστατες ατάκες σας.

Επειδή όμως ακόμα και το χιούμορ έχει τα όριά του και καμιά φορά προσβάλει, θα ήθελα να σας παρακαλέσω θερμά να σταματήσετε την κάθε μου ανάμειξη με τον Κώστα Κοκκινάκη και να σεβαστείτε τη σχέση μου με τον Μιχάλη την οποία εγώ προσωπικά τόσα χρόνια προσπαθώ να προστατέψω από κακόβουλα σχόλια μη εκθέτοντας την. Σας το ζητώ ευγενικά. Με αγάπη πάντα. Καλό σας βράδυ» έγραψε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις