Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απατεώνας με… γαλόνια: «Έγδυνε» ανυποψίαστους πολίτες!
ΕΛΛΑΔΑ

Απατεώνας με… γαλόνια: «Έγδυνε» ανυποψίαστους πολίτες!

Ένας άνδρας έκανε τον στρατιωτικό και «έγδυνε» ανυποψίαστους πολίτες στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με το cretapost. gr, είχε αποσπάσει περίπου 6.000 ευρώ από  ανυποψίαστους πολίτες τα τελευταία χρόνια. Ο 46χρονος Κρητικός, ο οποίος παρίστανε άλλοτε κάποιον αξιωματικό του στρατού και άλλοτε της αστυνομίας, αποσπούσε μικρά ή μεγάλα χρηματικά ποσά από τα θύματα του. Διαβάστε ακόμα Συνελήφθη […]

Ένας άνδρας έκανε τον στρατιωτικό και «έγδυνε» ανυποψίαστους πολίτες στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το cretapost. gr, είχε αποσπάσει περίπου 6.000 ευρώ από  ανυποψίαστους πολίτες τα τελευταία χρόνια.

Ο 46χρονος Κρητικός, ο οποίος παρίστανε άλλοτε κάποιον αξιωματικό του στρατού και άλλοτε της αστυνομίας, αποσπούσε μικρά ή μεγάλα χρηματικά ποσά από τα θύματα του.

Διαβάστε ακόμα

Συνελήφθη ο Πανταζής Χρονόπουλος

Ο εν λόγω άνδρας συστηνόταν είτε ως Διοικητής της ΕΥΠ, ή της Ασφάλειας Ηρακλείου ή ως αξιωματικός του στρατού και έπειθε ανυποψίαστους πολίτες ότι μπορούσε να τους διευθετήσει ζητήματα τους, που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα, να τους απαλλάξει από χρηματικά πρόστιμα και να τους παρέχει κάθε άλλου είδους διευκολύνσεις, πάντα βέβαια όμως με το … αζημίωτο!

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε καταφέρει να αποσπάσει από πέντε πολίτες χρηματικό ποσό, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν στολές και μία κυνηγετική καραμπίνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις