Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αποκάλυψη Αλαφούζου για Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο: «Εγώ δεν…»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποκάλυψη Αλαφούζου για Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο: «Εγώ δεν…»

Δηλώσεις όσο αφορά στον Παναθηναϊκό, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Ταϊλανδό έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος. «Εγώ δεν ζητάω λεφτά, βάζω λεφτά στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει επικοινωνία. Απαντήσαμε ήδη από το βράδυ της Δευτέρας στην επιστολή του διεθνούς fund που εκπροσωπεί ο κ.Πιεμπονγκσάντ», είναι η τοποθέτηση του επιχειρηματίας μιλώντας στο περιβάλλον του, όπως γράφει η Live Sport. Και συμπλήρωσε: […]

Δηλώσεις όσο αφορά στον Παναθηναϊκό, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Ταϊλανδό έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος.

«Εγώ δεν ζητάω λεφτά, βάζω λεφτά στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει επικοινωνία. Απαντήσαμε ήδη από το βράδυ της Δευτέρας στην επιστολή του διεθνούς fund που εκπροσωπεί ο κ.Πιεμπονγκσάντ», είναι η τοποθέτηση του επιχειρηματίας μιλώντας στο περιβάλλον του, όπως γράφει η Live Sport.

Και συμπλήρωσε: «Και απαντήσαμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα, γιατί πρόκειται για μία πολύ σοβαρή πρόταση. Αν λειτουργήσουμε και οι δύο πλευρές ως συνοδοιπόροι στην αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ, θα διασφαλιστεί το μέλλον του Παναθηναϊκού και θα πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της».

Διαβάστε ακόμα

Το «τριφύλλι» διέλυσε τη Ρεάλ (pics)

«Είχαμε λάβει μία επιστολή από τον εκπρόσωπο του κου Γιαννακόπουλου, τον οποίο σεβόμαστε απεριόριστα για την πολύ μεγάλη προσφορά της οικογένειάς του και του ίδιου στον Παναθηναϊκό. Την αντιμετωπίσαμε με μεγάλη σοβαρότητα και απαντήσαμε, ζητώντας κάποιες διεκρινίσεις. Περιμένουμε και από εκεί σχετική απάντηση στις δικές μας θέσεις», φαίνεται πως αποκάλυψε στο περιβάλλον του ο Αλαφούζος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις