Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Σημεία στο σπίτι που θέλουν καθημερινά καθάρισμα
PLUS

Σημεία στο σπίτι που θέλουν καθημερινά καθάρισμα

Υπάρχουν μερικά σημεία μέσα στο σπίτι που πρέπει να καθαρίζονται καθημερινά. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε ένα υγιεινό περιβάλλον. Πάγκος κουζίνας Φανταστείτε πόσα πράγματα ακουμπάτε καθημερινά πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας. Τσάντες, σακούλες με ψώνια, κλειδιά, πορτοφόλια και ένα σωρό άλλα αντικείμενα λερώνουν τους πάγκους σας σε καθημερινή βάση. Επίσης, το καθημερινό μαγείρεμα […]

Υπάρχουν μερικά σημεία μέσα στο σπίτι που πρέπει να καθαρίζονται καθημερινά. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε ένα υγιεινό περιβάλλον.

Πάγκος κουζίνας

Φανταστείτε πόσα πράγματα ακουμπάτε καθημερινά πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας. Τσάντες, σακούλες με ψώνια, κλειδιά, πορτοφόλια και ένα σωρό άλλα αντικείμενα λερώνουν τους πάγκους σας σε καθημερινή βάση. Επίσης, το καθημερινό μαγείρεμα που οι περισσότεροι από εσάς κάνετε, γεμίζει τον πάγκο με μικρόβια. Γι’αυτό και πρέπει να απολυμαίνετε τον πάγκο σας σε καθημερινή βάση χρησιμοποιώντας καθαριστικά που είναι κατάλληλα για αυτόν.

Πείτε αντίο στους λεκέδες από κρασί

Πιάτα

Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες καθαριότητας της κουζίνας είναι να μην υπάρχουν ποτέ άπλυτα πιάτα στον νεροχύτη. Πέρα από τους αισθητικούς λόγους, τα βρώμικα πιάτα συγκεντρώνουν μικρόβια και ταυτόχρονα είναι πολύ πιο δύσκολο να τα καθαρίσετε την επόμενη μέρα. Επιπλέον τα πολλών ημερών λερωμένα πιάτα καθαρίζονται με πολύ περισσότερο νερό και απορρυπαντικό.

Νεροχύτης

Μπορεί ο νεροχύτης σας να δείχνει καθαρός αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι! Ο πιο απλός τρόπος για να τον καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα είναι να ψεκάσετε τον νεροχύτη σας με ένα πολυκαθαριστικό χλωρίου.

Λεκάνη

Μπορεί να σας φαίνεται αγγαρεία να καθαρίζετε καθημερινά τη λεκάνη της τουαλέτας αλλά αν το κάνετε για μια εβδομάδα (έστω και δοκιμαστικά) θα δείτε πως δεν θα χρειαστεί ξανά να τρίβετε «με τις ώρες» τη λεκάνη σας κάθε φορά που αποφασίζετε να κάνετε γενική καθαριότητα στο μπάνιο σας.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις