Αθήνα

°C

Παρασκευή

23

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε τη σχέση του με μουσουλμάνα (vid)
LIFESTYLE

Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε τη σχέση του με μουσουλμάνα (vid)

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παραδέχτηκε για τη σχέση που είχε με μουσουλμάνα συμπρωταγωνίστριά του: «Σχέση με μουσουλμάνα έχω κάνει, ναι. Ήμουν με την συμπρωταγωνίστριά μου στην Τουρκία, σε μία σειρά. Υπάρχει πολύ διαφορετική νοοτροπία, άλλος κόσμος. Δεν πιστεύω… Είμαι λίγο αγνωστικιστής σε αυτό το κομμάτι». Ο ηθοποιός μίλησε και για την περίοδο που σκεφτόταν να δώσει […]

Γιάννης Χατζηγεωργίου

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παραδέχτηκε για τη σχέση που είχε με μουσουλμάνα συμπρωταγωνίστριά του: «Σχέση με μουσουλμάνα έχω κάνει, ναι. Ήμουν με την συμπρωταγωνίστριά μου στην Τουρκία, σε μία σειρά. Υπάρχει πολύ διαφορετική νοοτροπία, άλλος κόσμος. Δεν πιστεύω… Είμαι λίγο αγνωστικιστής σε αυτό το κομμάτι».

Ο ηθοποιός μίλησε και για την περίοδο που σκεφτόταν να δώσει τέλος στη ζωή του: «Όποιος έχει στο μυαλό του να δώσει τέλος στη ζωή του, ας το βγάλει. Είναι ό,τι πιο ηλίθιο υπάρχει στον πλανήτη Γη. Πολλές φορές νομίζουμε ότι είμαστε στον πάτο και αυτό είναι το σημαντικό. Αφού είσαι στον πάτο, ο προορισμός σου είναι πάνω, δεν μπορείς να πας αλλού. Ευτυχώς είχα πολύ δυνατούς ανθρώπους δίπλα μου, είχα τον πατέρα μου, είχα την μητέρα μου να με στηρίξουν σε αυτό, μίλησα σε ψυχολόγο και κατάλαβα ότι μπορούμε να πάμε μπροστά να κάνουμε άλλα πράγματα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις