Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Οι νεαροί που ύψωσαν την ελληνική σημαία απαντούν: «Για τον Μπαλταδώρο» (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Οι νεαροί που ύψωσαν την ελληνική σημαία απαντούν: «Για τον Μπαλταδώρο» (vid)

Οι τρεις νεαροί που ύψωσαν την ελληνική σημαία στις βραχονησίδες γύρω από τους Φούρνους απαντούν γιατί το έκαναν. Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», μίλησε ο Χαράλαμπος Τσαγαλάς, ένας εκ των τριών νεαρών που συμμετείχαν στην εν λόγω ενέργεια. Διαβάστε ακόμα Τουρκικός… τσαμπουκάς στο Αιγαίο – Φόβοι για σκηνικό Ιμίων «Ανεβάσαμε τις σημαίες στις βραχονησίδες […]

Οι τρεις νεαροί που ύψωσαν την ελληνική σημαία στις βραχονησίδες γύρω από τους Φούρνους απαντούν γιατί το έκαναν.

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», μίλησε ο Χαράλαμπος Τσαγαλάς, ένας εκ των τριών νεαρών που συμμετείχαν στην εν λόγω ενέργεια.

Διαβάστε ακόμα

Τουρκικός… τσαμπουκάς στο Αιγαίο – Φόβοι για σκηνικό Ιμίων

«Ανεβάσαμε τις σημαίες στις βραχονησίδες προς τιμήν του Μπαλταδώρου, έχω μεγαλώσει στους Φούρνους, έχω περάσει όλα μου τα παιδικά χρόνια εκεί, έχω ψαρέψει στα νησιά», εξέφρασε.

Και συμπλήρωσε: «Η απόφαση ήταν ξαφνική, ξυπνήσαμε, ήπιαμε τον καφέ μας και είπαμε αυτό πρέπει να γίνει. Ρίξαμε και στεφάνι στη θάλασσα και μετά ανεβήκαμε στη βραχονησίδα. Ξεκινήσαμε από τον Μικρό Ανθρωποφάγο, μετά πήγαμε στον Μεγάλο, μετά στο Πρασονήσι, στο Μακρονήσι και στο Πετροκάραβο. Ξεκινήσαμε στις έντεκα το πρωί και τελειώσαμε στις τέσσερις το απόγευμα».

Διαβάστε ακόμα

«Μυρίζει πόλεμος…» – Γιλντιρίμ: Κατεβάσαμε την ελληνική σημαία

Σύμφωνα με τον ίδιο, το μεσημέρι του Σαββάτου (14/4) πέρασαν από τα πέντε νησιά προκειμένου να δουν αν οι σημαίες είχαν πέσει από τον αέρα και διαπίστωσαν πως βρίσκονται στη θέση τους.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως η πράξη του δεν είχε πολιτικά κίνητρα και το έκαναν για την Ελλάδα.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις